Kempense collega-zaakvoerders zien gat in de markt in eventbusiness.

De Kempense zakenmannen Peter Verhaert en Rudy Van Nuffelen besloten, na 30 jaar collegiaal zaken doen in de interieur- en decoratiebusiness, de krachten te bundelen en een nieuw segment aan te boren in de wereld van de evenementen en de feesten.

Onder de suggestieve naam "Inspiration Decors" bieden ze themadecors, decorstukken en rekwisieten aan aan zowel de professionele markt van eventorganisatoren en -bedrijven als aan particulieren en kleinere firma's die een feestelijk gebeuren plannen.

Inspiration Decors profileert zich nadrukkelijk als creatieve aanbieder van "themadecors met beleving".

Dat concretiseert zich door voor de meeste thema's en concepten een gepast / gepersonliseerd spelelement dan wel een Instagram booth als optie bij aan te bieden, zodat de interactie met "het publiek" geoptimaliseerd wordt.

Inspiration Decors komt tussen bij de eerste vraag naar een decor en stelt dat het het gevraagde ofwel in voorraad heeft, ofwel weet waar het dat stuk moet zoeken, of het gevraagde op maat van de klant kan maken.

Zo werd b.v. voor het Koninklijk Iepers Operettegezelschap een Egyptische sarcofaag aangepast zodat er een acteur in kan plaatsnemen. Aan het televisieproductie-huis Tanker werden onlangs drie "Kiddie Rides" ter beschikking gesteld die werden ingeschakeld bij de opnames van de lopende Orange TV-spot met Jean Claude Van Damme.

En voor tour operator Goldentimers werd een indrukwekkend 3D woestijnrally decor op maat ontworpen, inclusief Play Station-beleving op groot scherm. Nieuwe totaalconcepten worden steeds eerst in de eigen Player's Lounge uitgetest.

Inspiration Decors heeft intussen meer dan 2.000 decorstukken en rekwisieten in het assortiment. Dat aanbod is te bekijken op www.inspirationdecors.be. Eigen ontwerp en productie vervolledigen de mogelijkheden voor veeleisende maar ook creatieve klanten.

Inspiration Decors bvba - Lierselei 126,  2390 (Oost)Malle - Tel. +32 (0)3 309 13 96 - info@inspirationdecors.be - https://www.inspirationdecors.be/