U bent hier

Inspiration Decors biedt meer dan 2.000 decorstukken en rekwisieten aan

Kempen regio | Neteland
26.09.2019 - 12.34u
Door: Mark Jaspers

Kempense collega-zaakvoerders zien gat in de markt in eventbusiness.

De Kempense zakenmannen Peter Verhaert en Rudy Van Nuffelen besloten, na 30 jaar collegiaal zaken doen in de interieur- en decoratiebusiness, de krachten te bundelen en een nieuw segment aan te boren in de wereld van de evenementen en de feesten.

Onder de suggestieve naam "Inspiration Decors" bieden ze themadecors, decorstukken en rekwisieten aan aan zowel de professionele markt van eventorganisatoren en -bedrijven als aan particulieren en kleinere firma's die een feestelijk gebeuren plannen.

Inspiration Decors profileert zich nadrukkelijk als creatieve aanbieder van "themadecors met beleving".

Dat concretiseert zich door voor de meeste thema's en concepten een gepast / gepersonliseerd spelelement dan wel een Instagram booth als optie bij aan te bieden, zodat de interactie met "het publiek" geoptimaliseerd wordt.

Inspiration Decors komt tussen bij de eerste vraag naar een decor en stelt dat het het gevraagde ofwel in voorraad heeft, ofwel weet waar het dat stuk moet zoeken, of het gevraagde op maat van de klant kan maken.

Zo werd b.v. voor het Koninklijk Iepers Operettegezelschap een Egyptische sarcofaag aangepast zodat er een acteur in kan plaatsnemen. Aan het televisieproductie-huis Tanker werden onlangs drie "Kiddie Rides" ter beschikking gesteld die werden ingeschakeld bij de opnames van de lopende Orange TV-spot met Jean Claude Van Damme.

En voor tour operator Goldentimers werd een indrukwekkend 3D woestijnrally decor op maat ontworpen, inclusief Play Station-beleving op groot scherm. Nieuwe totaalconcepten worden steeds eerst in de eigen Player's Lounge uitgetest.

Inspiration Decors heeft intussen meer dan 2.000 decorstukken en rekwisieten in het assortiment. Dat aanbod is te bekijken op www.inspirationdecors.be. Eigen ontwerp en productie vervolledigen de mogelijkheden voor veeleisende maar ook creatieve klanten.

Inspiration Decors bvba - Lierselei 126,  2390 (Oost)Malle - Tel. +32 (0)3 309 13 96 - info@inspirationdecors.be - https://www.inspirationdecors.be/

imageMeer nieuws

Tijdelijk gratis parkeren in Geel

Tijdelijk gratis parkeren in Geel
Geel 03.04.2020 - 16.31u

ACHL toont haar hart

ACHL toont haar hart
Herentals 03.04.2020 - 16.26u

Vlaams bouwbedrijf houdt grootste deel van werknemers aan de slag en zo goed als alle werven open

 Vlaams bouwbedrijf houdt grootste deel van werknemers aan de slag en zo goed als alle werven open
Kempen regio | Provincie Antwerpen | Turnhout regio 03.04.2020 - 16.13u

Nieuwtjes schepencollege Heist-op-den-Berg

Heist op den Berg 03.04.2020 - 12.18u

BVN terug beschikbaar via TV Vlaanderen

BVN terug beschikbaar via TV Vlaanderen
Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 03.04.2020 - 12.06u

Aanpak coronacrisis in stad Geel

Aanpak coronacrisis in stad Geel
Geel 02.04.2020 - 23.27u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto