Het gemeentebestuur zoekt vrijwilligers voor de nieuwe gemeentelijke commissie ruimtelijke ordening (Gecoro). Iedereen met interesse in of deskundigheid op gebied van ruimtelijke ontwikkelingen in onze gemeente, is van harte welkom. Stel je voor 20 mei 2013 kandidaat.

De Gecoro is een adviesraad voor ruimtelijke ordening op gemeenteniveau. De adviesraad wordt samengesteld uit deskundigen en uit inwoners die de verschillende geledingen in onze gemeente vertegenwoordigen zoals bijvoorbeeld: werknemers, zelfstandigen, handelaars, werkgevers, landbouwers, natuur en/of milieu, recreatie/toerisme.

Belangrijkste taak

De belangrijkste taak van de Gecoro is advies te geven aan de gemeenteraad en het schepencollege wanneer het gaat om het ruimtelijk beleid in onze gemeente. Zo kunnen we nog beter overwogen beslissingen nemen. Zowel bij de opmaak van ruimtelijke uitvoeringsplannen als bij de ontwikkeling van grote verkavelingen en bouwprojecten vraagt het gemeentestuur het advies van de Gecoro.

Geïnteresseerd?

Stuur voor 20 mei 2013 een brief met je motivatie en curriculum vitae naar: secretaris Gecoro, Joost Ouderits, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol. De nieuwe leden worden aangesteld voor de periode 2013 – 2018.