U bent hier

Intiem afscheid van radiopresentator Christophe Lambrecht (48) in Witbos : warmte en emoties (1)

Grobbendonk | Herentals | Vlaanderen
11.05.2019 - 13.12u
Door: Herman Gezelle

In Witbos Noorderwijk is zaterdag in intieme kring afscheid genomen van Christophe Lambrecht, de radiopresentator van Studio Brussel die zondag op 48-jarige leeftijd overleed.

De uitvaart vond plaats op de terreinen van Golfclub Witbos in aanwezigheid van familie, vrienden en collega's.

Zo woonden onder meer Cath Luyten, Staf Coppens, Filip Joos, Bartel Van Riet, Otto-Jan Ham, Tom Waes, Jeroen Meus, Jani Kazaltzis, Jan Hautekiet, Peter Van de Veire, Tomas De Soete en Siska Schoeters de plechtigheid bij.

Er waren zo'n 1.100 aanwezigen.

Mooiste uitvaart denkbaar voor Christophe

"Het was de mooiste uitvaart denkbaar voor Christophe", zei Studio Brussel-nethoofd Jan Van Biesen na afloop. "Zijn lievelingsmuziek werd gespeeld en er werden allerlei leuke anekdotes over hem verteld. Want Christophe was naast warmte en emoties, ook een man met een goed gevoel voor humor."

Christophe Lambrecht presenteerde op Studio Brussel het programma "Music@Work". Na zijn plotse overlijden werd er in zijn tijdblok alleen maar muziek gespeeld. Luisteraars konden een bericht voor hem achtergelaten op een antwoordapparaat en die berichten werden ook uitgezonden.Voor zijn carrière bij

Studio Brussel, werkte Lambrecht voor de regionale zender RTV, de commerciële zender VTM en het productiehuis Woestijnvis. Hij was ook nog actief als dj. Christophe Lambrecht overleed zondag aan hartfalen. Hij laat een partner en drie kinderen - twee dochters en een zoon - na. (belga)

Straks meer over het indringende afscheid van Christophe, die als 14-jarige z'n creatieve radio-roots in Herentals had, z'n geboorteplaats.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto