U bent hier

Intiem afscheid van radiopresentator Christophe Lambrecht (48) in Witbos : warmte en emoties (1)

Grobbendonk | Herentals | Vlaanderen
11.05.2019 - 13.12u
Door: Herman Gezelle

In Witbos Noorderwijk is zaterdag in intieme kring afscheid genomen van Christophe Lambrecht, de radiopresentator van Studio Brussel die zondag op 48-jarige leeftijd overleed.

De uitvaart vond plaats op de terreinen van Golfclub Witbos in aanwezigheid van familie, vrienden en collega's.

Zo woonden onder meer Cath Luyten, Staf Coppens, Filip Joos, Bartel Van Riet, Otto-Jan Ham, Tom Waes, Jeroen Meus, Jani Kazaltzis, Jan Hautekiet, Peter Van de Veire, Tomas De Soete en Siska Schoeters de plechtigheid bij.

Er waren zo'n 1.100 aanwezigen.

Mooiste uitvaart denkbaar voor Christophe

"Het was de mooiste uitvaart denkbaar voor Christophe", zei Studio Brussel-nethoofd Jan Van Biesen na afloop. "Zijn lievelingsmuziek werd gespeeld en er werden allerlei leuke anekdotes over hem verteld. Want Christophe was naast warmte en emoties, ook een man met een goed gevoel voor humor."

Christophe Lambrecht presenteerde op Studio Brussel het programma "Music@Work". Na zijn plotse overlijden werd er in zijn tijdblok alleen maar muziek gespeeld. Luisteraars konden een bericht voor hem achtergelaten op een antwoordapparaat en die berichten werden ook uitgezonden.Voor zijn carrière bij

Studio Brussel, werkte Lambrecht voor de regionale zender RTV, de commerciële zender VTM en het productiehuis Woestijnvis. Hij was ook nog actief als dj. Christophe Lambrecht overleed zondag aan hartfalen. Hij laat een partner en drie kinderen - twee dochters en een zoon - na. (belga)

Straks meer over het indringende afscheid van Christophe, die als 14-jarige z'n creatieve radio-roots in Herentals had, z'n geboorteplaats.

imageMeer nieuws

Schrijf je in voor de cursus meester-molenaar

Mol 21.05.2019 - 11.28u reading time5min

Levende Molens vzw en erfgoeddienst k.ERF zoeken nieuwe meester-molenaars die het eeuwenoude molenambacht onder de knie willen krijgen. Dit najaar start in Mol een 10-delige cursus. Twijfel je nog? Enkele molenaars vertellen op donderdag 23 mei in B&B 's Heerenhoef aan de Retiese watermolen vol vuur waarom zij voor het vak kozen.

Gemeentebestuur schenkt 3.250 euro noodhulp aan zwaar getroffen Mozambique

Mol 21.05.2019 - 11.23u reading time3min

De gemeenteraad besliste op 20 mei om 3.250 euro uit het noodhulpfonds over te maken aan Mozambique. Begin dit jaar werd dit land zwaar getroffen door de cycloon Idai. Heel wat mensen verloren alles. De beslissing kwam er na aanvraag van het Consortium 12-12 voor het toekennen van noodhulp en na positief advies van de derdewereldraad. Wil je de slachtoffers ook steunen? Doe dan een gift via www.1212.be.

Formule 1-legende Niki Lauda is overleden

Internationaal 21.05.2019 - 06.21u

Internationale erkenning voor Arboretum Kalmthout

Internationale erkenning voor Arboretum Kalmthout
Nationaal | Provincie Antwerpen 21.05.2019 - 06.15u

€5.000 voor REVAlution Center To Walk Again

Herentals 21.05.2019 - 06.09u

Belcampi lanceert de eerste pasta van Belgische bodem

Belcampi lanceert de eerste pasta van Belgische bodem
Geel | Herentals | Internationaal | Kempen regio | Nationaal | Vlaanderen 20.05.2019 - 23.16u

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto