Gisteravond vond de uitreiking van de Dutch Interactive Awards plaats. Samen met Berkvens B.V. was Intracto uit Herentals genomineerd in de categorie B2B commerce. Van de 5 finalisten kwam uiteindelijk Intracto als winnaar uit de shortlist vanwege het performante en aantrekkelijke platform en de bewezen resultaten.

Prestigieuze DIA-awards

Een onafhankelijke jury bestaande uit industrie experts, verkoos Intracto als winnaar van de Gold Award in de categorie B2B commerce. De case van Berkvens deursystemen kwam als winnaar uit de bus vanwege goede scores op de domeinen concept, design en UX, resultaat en optimalisatie.

De jury wees in deze categorie Intracto als duidelijke winnaar aan: "in een categorie met een grote variatie aan werk, springt deze case eruit. In de B2B-wereld gaat het erom waarde te creëren voor de keten.

Dit digitale platform is daar bijzonder goed in geslaagd, zo bewijzen de cijfers. Het business probleem van aannemers is nu omgevormd tot een gemaksmoment en bovendien een uitgelezen kans voor upselling. Dat het platform zich in technische zin gemakkelijk laat verbinden met andere spelers, biedt bovendien veel hoop voor de toekomst. Een gouden case."

Bewezen resultaten: +100% meer omzet

Een belangrijk aspect in het aanduiden van de winnaar lag zeker ook in de mooie resultaten die deze case kan voorleggen. Waar in Mijn Deur 1.0 zo'n 40% een upgrade deed, werd in de pilot van Mijn Deur 2.0 al een conversie gemeten van 81%. Een stijging van 100%!

Puzzel valt door verregaande samenwerking

Martijn Vervoordeldonk, Managing director Intracto Nederland: "Er is 1,5 jaar lang met een dedicated scrum-team (deels op locatie bij Berkvens deursystemen) gewerkt aan de realisatie van dit maatwerk project.

Hierbij was er een hecht en nauw betrokken team dat het verschil gemaakt heeft met een programmamanager, product-owner en drie developers van Berkvens en een volledig team van zes man sterk vanuit Intracto Nederland (strategie, UX-design, front-end, back-end).

Deze award vormt een bekroning voor ons volledige team. Iedereen is het nu zelfs hardop unaniem eens: deze erkenning smaakt naar meer!" (pp)