U bent hier

Intracto en Luon worden Umbraco Gold Partner

Herentals | Internationaal
21.05.2019 - 11.21u
Door: Mark Jaspers

Intracto is voortaan in Nederland en België Gold Partner van softwareontwikkelaar Umbraco. Ook het Mechelse Luonmag zich voortaan Gold Partner Member noemen.

Actief partnership

Umbraco Gold Partners zijn gecertificeerd en nemen actief deel aan de ontwikkeling van Umbraco. Voor haar meest waardevolle en toegewijde partners voorziet Umbraco vele relevante voordelen, zoals volledige ondersteuning en Umbraco Certified Training.

Meer dan 10 jaar ervaring met Umbraco

Martijn Vervoordeldonk, managing director van Intracto in Nederland: "We werken nu ruim 10 jaar samen met Umbraco en van die keuze hebben we nog geen seconde spijt gehad. We zien Umbraco als oplossing voor heel veel van onze projecten. De drie belangrijkste trefwoorden van Umbraco zijn: stabiliteit, veiligheid en veelzijdigheid."

Managing partner Serge Van de Zande van Luon in België treedt hem bij: "Umbraco is een erg gebruiksvriendelijk CMS-systeem en het geeft ons alle vrijheid om websites te bouwen en performant te houden, zowel 'on premise' als via de cloud. Ook heeft Umbraco een uitstekende naam wat betreft support en training."

150+ Umbraco-websites in beheer bij Intracto

Het van oorsprong Deense Umbraco staat voor sterke producten en een hechte, gemoedelijke open source community, opgebouwd uit zowel kleinere als grote organisaties. Inmiddels werken meer dan 150 door Intracto ontwikkelde websites met Umbraco, o.a. de platformen van Klokgroep, U-center en Maxado.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto