Intracto wordt het komende jaar partner van de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond.

Voor het nationale honkbalteam, Team Kingdom of the Netherlands, staat er een belangrijk jaar voor de deur. Begin volgend jaar is er het Olympische kwalificatietoernooi, dat hopelijk gevolgd wordt door de Olympische Spelen in Tokio.

Het partnership is een win-win: de KNBSB krijgt ondersteuning om zijn ambities te ondersteunen en Intracto bouwt verder aan zijn naamsbekendheid in Nederland.

Steile ambities als gemeenschappelijke deler

Team Kingdom of the Netherlands zou eigenlijk van 1 tot en met 5 april het Olympische kwalificatietoernooi spelen in de Taiwanese steden Taichung en Dou Liu. Samen met onder meer Australië, Zuid-Korea en gastland Taiwan zou er gestreden worden om één ticket voor Tokio.

Vanwege de maatregelen rond het coronavirus werd dit tornooi echter uitgesteld naar een later te bepalen datum.

Winst is het absolute doel op het kwalificatietornooi, want de honger naar de Olympische Spelen is groot. Om de professionele omkadering te ondersteunen ging de KNBSB op zoek naar partners.

Zo werd er contact gelegd met het snelgroeiende Intracto, een innovatieve digital services-groep in de Benelux, die zich bevindt op het kruispunt van strategie, technologie, marketing, content en creatie.