U bent hier

Intracto : 'Expertise in Salesforce, Adobe & Oracle breidt uit door overname Adagio'

Herentals | Kempen regio | Vlaanderen
17.04.2019 - 14.48u
Door: Herman Gezelle

Adagio, specialist in marketing automation, vervoegt Intracto uit Herentals om samen nog sneller te groeien. Het team van Adagio bestaat uit 50 experts met een specialisatie in onder andere Salesforce, Adobe en Oracle vormt een uitstekende aanvulling op het huidige marketing automation-aanbod van Intracto.

Alle marketing automation expertise in huis

Managing director en oprichter van Intracto Pieter Janssens: "Adagio brengt nog meer kennis in onze al straffe groep, zodat we qua vakmanschap nog sterker staan."

Intracto investeert op deze manier terug in een bureau dat het snijpunt opzoekt tussen marketing en technologie. "Met onze overnames willen we altijd ons aanbod van services nog krachtiger maken in de breedte, ofwel sterker in de diepte. In de Benelux is Adagio het neusje van de zalm wat betreft de toptechnologieën", zegt Janssens.

Referentiebureau in Benelux voor omnichannel-marketing

Ben Van Gorp en Lucas Decuypere (foto), oprichters van Adagio: "We kunnen onze klanten veel kennis en service aanbieden, maar met Intracto naast ons kunnen we dat nog beter, sneller en bovenal nog vollediger.

Samen vormen we voortaan het referentiebureau als het aankomt op omnichannel-marketing. Dat we beide een stevige voetafdruk hebben in zowel België als Nederland was een extra troef."

Pieter Janssens vult aan: "We hebben als bureau gekozen om in een aantal domeinen de absolute expert te worden. Marketing automation is zo een domein. De overname van Adagio laat ons toe om nieuwe tools toe te voegen aan onze specialisaties, naast onze bestaande expertise in Hubspot, Selligent, Sharpspring. Zo kunnen we voortaan het hele landschap afdekken.

We willen we onze klanten de mogelijkheid bieden om in alle cycli van hun klanten van meerwaarde te kunnen zijn. Van bij het onboarden van nieuwe klanten tot en met upsell & het verhogen van de klantentevredenheid."
Management blijft actief verder aan boord

Adagio blijft zijn kantoren behouden en het volledige management stapt in de groep en blijft ambitieus voor de lange termijn aan boord.

In januari kondigden de oprichters van Adagio nog de aanstelling van Stephan Crokaert aan als general manager om de volgende fase in hun groeitraject verder mogelijk te maken. De toetreding tot Intracto is hun volgende wapenfeit om nog sterker in de markt te staan. (pp)

imageMeer nieuws

Rode Kruis is op zoek naar vrijwilligers

Rode Kruis is op zoek naar vrijwilligers
Herentals 23.08.2019 - 20.40u

Belgische primeur voor mailing Delhaize

Belgische primeur voor mailing Delhaize
Turnhout regio 23.08.2019 - 20.30u

Inbrekers leegstaande woning Laakdal gearresteerd

Inbrekers leegstaande woning Laakdal gearresteerd
Kempen regio | Laakdal regio 23.08.2019 - 15.44u

E313 weer vrij richting Hasselt na ongeval met vrachtwagens (2)

E313 weer vrij richting Hasselt na ongeval met vrachtwagens (2)
Geel | Herentals | Kempen regio | Lier regio 23.08.2019 - 13.18u

Aan de toog met CD&V @Boskantien

Aan de toog met CD&V @Boskantien
Herentals 23.08.2019 - 11.09u

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto