Met de overname van iValue zet Intracto Group verder in op het groeidomein performance marketing. Het team van iValue telt 25 experts op het gebied van online marketing, content, user experience, research en analyse.

Enkele klanten van iValue zijn onder andere Destiny, Acerta, OZ, AXA Partners, Alken Maes, Wolters Kluwer, en Graydon.

Intracto Group bouwt een geïntegreerd full-service bureau en wil voor haar klanten dé partner zijn, die hen laat excelleren in de domeinen strategie, creatie, content, marketing en technologie.

User research, UX en performance marketing groeit sterk
Het Antwerps bedrijf iValue heeft met een sterk team van 25 experts, onder leiding van Wim Berghmans en Jacob Eeckhout, op 10 jaar tijd een aantrekkelijke portfolio aan competenties en klanten uitgebouwd. Wim en Jacob voegen zich samen met hun team bij Intracto Group.

Wim Berghmans, co-ceo iValue: "Toegegeven, we spiegelden ons een beetje aan Intracto Group. De filosofie om full service klanten te ontzorgen, komt helemaal overeen met onze visie op het ontzorgen van klanten. Als agentschap kan je klanten digitaal beter helpen met een breed team van experts."

Jacob Eeckhout, oprichter & co-ceo iValue: "Door nu te kiezen voor Intracto Group nemen we meteen een gigantische groeisprong. Voor onze klanten, maar zeker ook voor onze teamleden.

Enerzijds kunnen we onze expertise nu op nog grotere schaal inzetten en anderzijds kunnen we onze klanten een nog brede scala aan mogelijkheden en diepgaande expertise aanbieden.

Onze kennis in analyse & research, user experience en performance marketing zullen binnen Intracto Group onmiddellijk van meerwaarde zijn.. Samen met Intracto Group zijn we meer dan klaar voor die acceleratie."

Campus Antwerpen in volle ontwikkeling

Pieter Janssens, CEO Intracto Group: "Met Intracto Group bouwen we campussen waar we talent uit meerdere disciplines samenbrengen. Elke campus is, naast een werkplek, een bruisende omgeving waar kennis en talent samenkomt. Dat vertaalt zich in vele kennissessies, events, gastcolleges, opleidingen enzovoort.

We zetten met Intracto Group altijd in op 5 domeinen: strategie, creatie, content, marketing en technologie. Met de overname van iValue versterken we onze campus in Antwerpen om klanten zowel met specifieke noden als met end-to-end vraagstukken met raad en daad bij te staan."