Online apotheek Farmaline heeft in de Webshop Awards Nederland 2017 - 2018 de categorie Beste Drogisterij van Nederland gewonnen. De award is een onderdeel van de Retailer of the Year-wedstrijd, de grootste consumentenverkiezing van Nederland.

Het agentschap Intracto uit Herentals stond in voor de bouw van de webshop en scoort nu dus ook over de grens.

De overwinning van Farmaline is een mooi bewijs dat Belgische expertise ook over de grenzen heen kan scoren. Omdat het publiek de winnaars kiest, is de overwinning van Farmaline een mooi teken van appreciatie van de bezoekers van hun webshop.

Bovenop de verkiezing in Nederland haalde Farmaline in de Belgische versie van de Webshop Awards ook de eerste prijs in de categorie Health & Wellness.

Succesvol internationaal project

Intracto bouwde de webshop van Farmaline zo'n 8 jaar geleden van de grond op tot een online apotheek die in meer dan 15 landen wereldwijd succesvol is. De webwinkel focust vooral op medicijnen, verzorgingsproducten en voedingssupplementen.

Klanten kunnen hun producten op eender welk moment online kopen en aan huis laten leveren. Daarbij kunnen ze rekenen op een uitstekende online service via chat, e-mail en telefoon.

De expertise van Intracto

De webshop van Farmaline is een mooi voorbeeld van het full-servicepakket dat Intracto aanbiedt. Het bedrijf uit Herentals zorgt als technologie- en marketingpartner voor de uitbouw van het hele traject van Farmaline. Zowel de ontwikkeling als het design van het platform en de hele onlinemarketingstrategie worden door Intracto uitgevoerd en onderhouden.

Over Intracto
Intracto is een toonaangevend bedrijf in de communicatie- & IT-sector. De onderneming focust op innovatie en bundelt alle essentiële expertises. Intracto bouwt mee aan de business van nationale en internationale klanten zoals Knauf Insulation, Michelin, Brussels Airport, Manna, Volvo en Provincie Antwerpen. Het bedrijf werd opgericht in 2005, telt ondertussen 130 werknemers en stevent in 2017 af op een geconsolideerde omzet van 18 miljoen euro.  (pp)

Foto's archief NNieuws : kantoren Intracto aan Zavelheide Herentals met CEO Pieter Janssens.