Onder het credo 'hire for attitude, not for skill' lanceert Intracto een nieuw initiatief: de Drupal Academy.

Geïnteresseerde ontwikkelaars kunnen er hun talenten ontwikkelen onder begeleiding van Intracto's eigen doorgewinterde Drupal-experts. Elke developer die begint bij Intracto kan het traject doorlopen. Behalve voorkennis op vlak van PHP en een gezonde portie enthousiasme zijn er geen vereisten aan verbonden.

Uitgebreid traject onder begeleiding van experts

Wie als developer aan de slag gaat bij Intracto en zichzelf wil opwerken tot Drupal-specialist, kan voortaan terecht in de Drupal Academy: een uitgebreid traject om zowel door zelfstudie als met de hulp van Intracto's erkende Drupal-specialisten het platform stap voor stap in de vingers te krijgen.

Waarom een Drupal Academy?

Drupal is toonaangevende technologie, wereldwijd. Enkele van de grootste platformen ter wereld draaien op dit van oorsprong Belgische CMS. De vraag naar Drupal-expertise is dan ook groot, zowel op vlak van partners als op de arbeidsmarkt.

Jeff Maes, Technology Director Intracto: "Kennisdeling zit stevig geworteld in het DNA van Intracto. Gekoppeld aan onze uitgebreide Drupal-expertise was het dan ook een logische stap om die kennis op een kwalitatieve manier over te brengen op jonge Drupal-enthousiastelingen.

En geen betere manier om dat te doen dan onder ons eigen dak, met onze eigen mensen."