Met Imagine tomorro_ wil Intracto bedrijven aanzetten om verder in te zetten op doorgedreven digitalisering. Dit vanuit een eenvoudig uitgangspunt: Imagine tomorrow. Let's build it today.

Op de site komen ook digitale pioniers aan het woord zoals Thierry Geerts (CEO Google België), Yannick de Bièvre (Head of Marketing BeLux MediaMarkt) en Geert Van Mol (Chief Digital Officer Belfius).

Digitale transformatie als mindset voor verdere groei

Modewoord of niet, het belang van digitalisering heeft met Covid-19 een snelheidsboost gekregen en consumenten verwachten van bedrijven dat ze mee zijn en de verwachtingen overstijgen.

Via de campagnesite imaginetomorrow.io wil Intracto hun visie op digitalisering belichten. Zo kan je op de site ook een e-book van meer dan 50 pagina's vinden. Het boek bevat inzichten en ervaringen van de experts van Intracto en legt uit hoe doordachte digitalisering verweven kan worden in het DNA van bedrijven.

Polepositie verwerven door digitalisering

Pieter Janssens, managing director Intracto: "De klanten van onze klanten verwachten vandaag al een feilloze digitale gebruikerservaring in al hun interacties met je merk. Van je webshop tot je vacatures: een consequente merkbeleving is cruciaal.

Maar digitalisering begint van binnenuit. Het is een mindset waar de hele onderneming van doordrongen moet zijn. Pas dan kan je op de verschillende domeinen de juiste stappen zetten.

Daarbij is het belangrijk om mee te zijn met enkele digitale trends en je op een kwalitatieve manier te laten adviseren. Enkel met de juiste aanpak van je interne processen en je externe touchpoints zet je je onderneming vandaag in polepositie voor de race van morgen."

Experts delen hun inzichten

Niet alleen vanuit het Intracto-team willen we adviseren en activeren. Voor deze campagne gingen we ook op bezoek bij 6 pioniers die in sterke mate inzetten op digitalisering.

De experts die aan bod komen:

Vicky Adriaensen (Algemeen Directeur Acco)
Geert Van Mol (Chief Digital Officer Belfius)
Lode Fastré (oprichter Farmaline)
Thierry Geerts (CEO Google België)
Peter Van Hoecke (CEO Van Hoecke)
Yannick de Bièvre (Head of Marketing BeLux MediaMarkt)

Alle informatie is te vinden via imaginetomorrow.io

Kijk hier de video