Dinsdag nam Intracto het webbureau Nivario uit Sint-Job-in-‘t-Goor over. Het team van Nivario verhuist naar de kantoren van Intracto in Olen en blijft daar instaan voor de diensten aan hun klanten.

Een team van Drupal-experts

Nivario werkt, net zoals Intracto, met het open source CMS Drupal. Het team dat naar Olen verhuist, vervoegt de 25 andere Drupal-ontwikkelaars bij Intracto.  “Op die manier verstevigen we nog meer onze positie als Drupal-partner bij uitstek in Vlaanderen.”, vertelt Pieter Janssens, Managing Director van Intracto.

Full service

Voor Olivier Malherbe, Managing Director van Nivario, is Intracto het ideale bedrijf om de uitgebreide klantenportefeuille van Nivario op de meest volledige manier te ondersteunen. “Onze klanten zijn steeds meer op zoek naar een totaalservice. Als één van de grootste Belgische digital agencies heeft Intracto zeer veel expertise in huis en zal het onze klanten naast webontwikkeling, ook een uitgebreide waaier aan online marketingdiensten kunnen aanbieden.”

De klantenportefeuille van Nivario bestaat onder andere uit namen zoals Australian Ice Cream, Flamant,  Stanley & Stella, Reductieau, Magnus Wijnen en Armonea.

52 webexperten onder 1 dak

Na de overname telt Intracto 52 voltijdse medewerkers in het kantoor in Olen en verstevigt het digital agency zijn positie in de Belgische websector.  Intracto heeft ook de Nnieuws-website ontwikkeld.