Intracto uit Olen neemt de klantenportefeuille van het webbureau SelTec uit Mechelen over. Het handelsfonds van SelTec telt zo’n 70, veelal grotere kmo-klanten uit gans Vlaanderen.  SelTec besliste zijn webdesign activiteiten stop te zetten om zich volledig te concentreren op de ontwikkeling van hun softwarepakket voor projectmanagement Ionprojects. De 70-tal klanten die hun website in beheer hebben bij het 6-koppig team uit Mechelen worden nu één voor één persoonlijk door Intracto gecontacteerd.

Service behouden en meerwaarde bieden

“Als digital agency met 40 teamleden zijn we in staat om voor elk webproject een professioneel antwoord te bieden. Met deze overname kunnen we dan ook een prima continuïteit van service bieden aan de bestaande klanten van SelTec.”, verklaart Pieter Janssens, gedelegeerd bestuurder van Intracto, de overname. “Daar bovenop kunnen we een meerwaarde bieden naast enkel webdesign. Intracto heeft immers heel wat ervaring en kennis op vlak van strategie en online marketing in huis.”

Eerdere overnames

De overname van SelTec is de 4e overname op 2 jaar tijd voor Intracto. Het digitaal agentschap nam eerder al Bright Sites uit Herentals over en verwierf de klantenportefeuilles van Via Futura (Antwerpen) en Intago (Tielt-Winge).

Foto archief Nnieuws.