Na Herentals, Antwerpen en 's-Hertogenbosch opent Intracto een vierde campus te Gent. Vorig jaar april nam Intracto al het agentschap Adagio over. Zij verhuizen nu naar een nieuwe locatie waar heel het team en andere Gentse teamleden terecht kunnen.

Dicht bij talent, dicht bij onze klanten

Pieter Janssens, oprichter en CEO Intracto: "De overname van Adagio zorgde meteen voor een krachtig team. Een team dat eigenlijk op hun toenmalige locatie al vrij krap zat. Daarom zijn we beginnen te kijken naar een locatie die onze 'campusfilosofie' kan belichamen.

Die filosofie bestaat eruit dat we digitaal talent willen samenbrengen. Op een zo aangenaam mogelijke manier, binnen een kader en context waar je goedgezind van wordt. Waardoor werken zo weinig mogelijk als werken aanvoelt. Met zelfregulerende kleine teams onder leiding van teamleads.

We zijn nog actief op andere locaties en ook daar kijken we hoe we de campussen kunnen organiseren of nog verder optimaliseren."

Intracto staat ook in Gent voor geïntegreerde end-to-end oplossingen
Adagio staat al sinds hun oprichting synoniem voor Salesforce, Adobe en Oracle-oplossingen. De overname zorgden er echter voor dat we versneld onze andere expertises gaan aanhaken zijn om ook in Gent een team te hebben dat garant staat voor end-to-end oplossingen. Ongeacht of het nu over strategie, marketing, creatie, content of technologie gaat: Campus Gent is er klaar voor.

Lucas Decuypere, managing director campus Gent: "Campus Gent maakt het ons mogelijk om de stevige groei van de afgelopen maanden verdere mogelijk te maken. Het laatste jaar namen we 20 nieuwe teamleden aan en volgroeiden van marketing automation speler tot een volledig full service bureau."

Open campus voor events, kennisdeling en onze klanten

Na Herentals, Antwerpen en 's-Hertogenbosch wordt Gent de vierde campus die mogelijkheden biedt voor onze teamleden en toekomstig talent. Natuurlijk is Campus Gent ook voor onze klanten een extra troef: onze expert en onze locaties staan nog meer voor hen ter beschikking.

De locatie in Gent leent zich dan ook perfect om kennisevents en opleidingen te organiseren. Die kennisdeling blijft een aspect dat op de campussen hoog in het vaandel wordt gedragen.

Of het nu gaat om hands-on trainingen in kleine groep door onze experts of onze bekende grote events waar ook klanten en externe specialisten aan het woord komen over actuele topics.

Het adres van het nieuwe kantoor is Zwijnaardsesteenweg 312/0401.