Bij Intracto dragen we kennisdeling hoog in het vaandel en dan liefst zo interactief mogelijk, om van elkaar te kunnen leren. Nu een grootschalig event op onze campussen tijdelijk niet aangewezen is, bieden we voor het eerst online opleidingen aan.

Kennisdeling op afstand

Praktische opleidingen in kleine groepen, gastcolleges, grote events op onze campussen ... Elk jaar voorzien we een ruim aanbod aan kennisuitwisseling. Zo kunnen onze experts klanten en andere geïnteresseerden bijpraten op vlak van de nieuwste ontwikkelingen in hun domein en krijgen wij op onze beurt meteen relevante input uit verschillende sectoren.

Nu social distancing een tijdje de norm is, proberen we op andere manieren die kennisdeling te blijven garanderen. Niet alleen door blogposts die ondernemingen helpen om uitzonderlijke tijden als deze zo goed mogelijk door te komen, maar ook door online presentaties te geven.

Het hoofddoel is om wie het wil te inspireren en zijn/haar kennis op verschillende domeinen naar een hoger niveau te tillen. Met de actualiteit in het achterhoofd, maar niet als topic.

Het programma

Op dit moment organiseren we via Zoom volgende presentaties, telkens van 13u tot 14u:

Dinsdag 24 maart: Hoe adverteren op social media wiskunde is geworden (Dieter Van Esch)

Woensdag 25 maart: Praktische SEO-tips om je website te verbeteren (Herman Maes)

Donderdag 26 maart: De kracht van influencermarketing (Annelies Vervoort)

Bij positieve feedback zullen er nog opleidingen gepland worden en die zullen via onze site te vinden zijn.