U bent hier

Intracto organiseert webinar met Steven Van Belleghem

Kempen regio | Neteland | Vlaanderen
19.10.2020 - 14.48u
Door: Mark Jaspers

Nu thuiswerken weer de norm wordt, winnen webinars weer aan relevantie. Met de lancering van Imagine tomorro_ en het nieuwe boek 'The offer you cant't refuse', was het voor Intracto dan ook niet meer dan logisch om samen met Steven Van Belleghem een webinar te organiseren.

In de sessie geeft Steven een uiteenzetting over het toenemend belang van een geslaagde mix tusen goed product, uitstekende service en perfecte digitale ervaring.

Bedrijven moeten gaan voor de life journey en positieve impact
In het webinar maken we duidelijk dat e customer journey opvolgen vandaag niet meer volstaat.

Bedrijven zullen de komende jaren een actieve rol moeten spelen in de 'life journey' van hun klanten, door problemen in het dagelijkse leven weg te nemen en ook op een positieve manier impact te creëren met maatschappelijke onderwerpen als klimaat, gezondheid en mobiliteit.

Bedrijven moeten toewerken naar een aanbod van solide digitale dienstverlening, een levenspartner van klanten te worden en mee een oplossing te zijn voor maatschappelijke uitdagingen.

Op die manieren bouwen ze aan 'an offer they can't refuse'.

Groei versterken door digitalisering

Modewoord of niet, het moment voor digitale transformatie is nu. Door Covid-19 heeft de digitalisering van de maatschappij een snelheidsboost gekregen en consumenten verwachten van bedrijven dat ze mee zijn. In dit webinar geven we graag inspiratie aan ondernemers om een versnelling hoger te schakelen.

Praktisch

Het webinar gaat door op woensdag 21 oktober van 10u tot 11u.

Inschrijven kan via de link hieronder.

https://www.intracto.com/nl-be/event/webinar-the-offer-you-cant-refuse

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto