Vanmiddag overhandigde Pieter Janssens, managing director van Intracto, 5 laptops aan Patrick Heremans, coördinerend kOsh-directeur.

Patrick Heremans : 'Blij met deze 5 laptops voor kansarme leerlingen'

'Uiteraard zijn wij zeer blij met deze 5 laptops', lacht Patrick Heremans. 'We gaan die uitlenen aan leerlingen uit kansarme gezinnen. Op die manier proberen we ervoor te zorgen dat alle leerlingen 'mee' geraken in de digitale toepassingen, ook tijdens deze erg moeilijke pandemietijden.

Als er bedrijven of organisaties zijn die nog laptops ter beschikking hebben, mogen zij altijd contact nemen met kOsh via info@kosh.be. Wij zijn nog altijd op zoek. Hartelijk dank aan Intracto!'

Pieter Janssens : 'Digitaal is het nieuwe normaal, we dragen graag ons steentje bij'

'We vinden het meer dan ooit onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om een achterstand in digitalisering in alle groepen van onze bevolking te vermijden', zegt Pieter Janssens, managing director van Intracto, digital agency aan Zavelheide Herentals.

'We dragen graag ons steentje bij.  Digitaal is het nieuwe normaal. Een leuze die we al jaren roepen en waarvan we nu voelen dat ze omwille van Covid19 ook echt in een stroomversnelling gekomen is.

Samen ervoor zorgen dat iedereen mee op die digitale kar kan, daar willen we ons toe engageren.
 
Aangezien we een sterk groeiend bedrijf zijn, blijven we ook steeds op zoek naar talent. Dit door samen te werken met diverse scholen, stages te organiseren en opleidingen te verschaffen. We zijn trouwens nog steeds op zoek naar nieuwe collega's.

Ik wens kOsh veel succes met de laptops en bij de heropening van de scholen', besluit Janssens.

Guy Verellen / Nnieuws.