U bent hier

Intracto stelt campus open voor studenten

Herentals | Kempen regio | Vlaanderen
23.05.2018 - 13.51u
Door: Herman Gezelle

Studenten die zich optimaal willen voorbereiden op hun laatste examens kunnen nu ook terecht bij Intracto. Het bedrijf uit Herentals stelt zijn campus open voor iedereen die nood heeft aan een plek om te blokken.

Heel wat studenten gaan tijdens de blokperiode op zoek naar een geschikte plek om comfortabel te kunnen studeren. Traditionele toppers zijn de bibliotheek en de abdij, maar nu voegt Intracto zijn eigen campus toe aan dat lijstje. De voornaamste troeven? Wifi, fruit en de rust van de Kempense natuur.

Studiehulp van de experts

"Kennisdeling is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur", zegt HR-verantwoordelijke Larissa Franck. "We bieden de studenten niet alleen een aangename omgeving om zich voor te bereiden op de examens, maar ze kunnen indien nodig ook rekenen op de hulp van onze experts."

Intracto heeft 160 specialisten op verschillende gebieden in huis, gaande van marketing en design tot development en technologische innovatie.

Inschrijven via formulier

Studenten die graag een of meerdere dagen komen blokken in Herentals kunnen zich inschrijven via dit formulier.

Over Intracto

Intracto is een toonaangevende communicatiegroep in de Benelux, die zich bevindt op het kruispunt van strategie, creatie, marketing en technologie. De onderneming heeft kantoren in Herentals (BE) en 's-Hertogenbosch (NL). Intracto bouwt mee aan de business van nationale en internationale klanten zoals Knauf Insulation, Canon, Alphabet, Michelin, Brussels Airport, Manna en Volvo.

Het bedrijf werd opgericht in 2005, telt ondertussen 160 experts en realiseerde in 2017 een omzet van 20 miljoen euro. De groep bestaat uit de digitale agentschappen Intracto en Have A Nice Day, en het creatieve bureau Mosquito. (pp)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto