U bent hier

Intracto uit Herentals is Google Analytics Full Certified Partner

Herentals | Internationaal | Vlaanderen
18.06.2018 - 08.07u
Door: Herman Gezelle

Intracto uit Herentals is als tweede Belgische bedrijf volledig gecertificeerd op vlak van Google Analytics. De experts van Intracto haalden met het Google Optimize-certificaat het (voorlopig) laatste in het rijtje van vier Google-certificaten binnen.

Na de certificaten van Google Analytics, Google Tag Manager en Google Data Studio was dit de laatste stap naar volledige certificering. Intracto is nog maar het tweede agentschap in België dat dit klaarspeelt.

'Garantie voor expertise, van opzet tot analyse'

Google reikt certificaten uit aan bedrijven die hun expertise kunnen bewijzen aan de hand van productexamens en casestudy's.

"Het feit dat we alle certificaten in huis hebben is een garantie voor onze klanten dat we alle aspecten van marketing met Google beheersen. Van opzet tot uitvoering en analyse", zegt Glenn Weuts, expert in het Marketing Technology-team van Intracto.

Up-to-date blijven voor optimale service

"Dit is een mooie beloning voor ons harde werk. We vinden het erg belangrijk om up-to-date te blijven op alle vlakken en zo onze klanten de best mogelijke totaalservice te bieden."

Intracto werkt in België en Nederland zowel voor B2B-, B2C- als overheidsbedrijven. Behalve marketing heeft het ook experts in huis op vlak van strategie, creatie en technologie.

Over Intracto

Intracto uit Zavelheide Herentals is de grootste onafhankelijke communicatiegroep in de Benelux, die zich bevindt op het kruispunt van strategie, creatie, marketing en technologie. De onderneming heeft kantoren in Herentals (BE) en 's-Hertogenbosch (NL). Intracto bouwt mee aan de business van nationale en internationale klanten zoals Knauf Insulation, Akzo Nobel, Canon, Alphabet, Michelin, Brussels Airport, Manna en Volvo. Het bedrijf werd opgericht in 2005, telt ondertussen 160 experts en realiseerde in 2017 een omzet van 20 miljoen euro. De groep bestaat uit de digitale agentschappen Intracto en Have A Nice Day, en het creatieve bureau Mosquito. (pp)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto