U bent hier

Intracto uit Herentals versterkt zich opnieuw met het Brusselse Blue4You (hofleverancier)

Herentals | Internationaal | Nationaal | Neteland | Vlaanderen
05.09.2019 - 11.23u
Door: Herman Gezelle

Intracto uit Herentals neemt het Brusselse agentschap Blue4You over. Met de overname van deze versterkt Intracto zich opnieuw in Brussel. Blue4You staat als Drupal-expert bij zowel Belgische als Europese overheden heel gekend en bouwde de laatste jaren een sterke reputatie uit.

Drupal-oplossingen op maat voor overheden

Blue4You bouwde in de laatste jaren steeds meer een sterke reputatie uit als partner voor het bouwen van Drupal-oplossingen. Voor zowel Belgische als Europese die hun digitale voetafdruk wilden vergroten en/of verbeteren.

In de portfolio heeft Blue4You referenties die mogen gezien worden: Belgium.be, de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA), de websites van het Ministerie van Economie, Financiën, Sociale Zekerheid, Mobiliteit en het dit jaar gelanceerde dataportaal openaid.be om transparant in kaart te brengen welke investeringen België doet op het vlak van ontwikkelingssamenwerking.

Recent won het tweetalig 15-koppig team Blue4You nog de raamovereenkomst van de Federale Overheid om gepriviligeerd partner te zijn voor alles wat creatie, development, onderhoud en hosting aangaat voor Federale websites.

Aansluiting bij marktleider

Jean-David De Lathouwer en Nathalie Devaux, partners bij Blue4You: "De drive die we voelden en kregen van Intracto, gaf ons meteen een goed gevoel. We zijn trots om voortaan deel uit te mogen van Intracto. Op het gebied van Drupal-oplossingen vormen we samen zo nog meer de referentie in de BeNeLux.

Voor overheden en bedrijven moet het duidelijk zijn dat als ze aan Drupal denken als oplossingen, dat ze dan bij ons aan het juiste adres zijn."

Intracto wordt hofleverancier

Pieter Janssens, oprichter en gedelegeerd bestuurd van Intracto: "Het gedreven team en de expertises die Blue4You aan boord hebben, waren voor ons doorslaggevend in de gesprekken. Ook hun expertise in overheidsaanbestedingen en de Brussel als uitvalsbasis vormden een sterke troef.

En het feit dat we met de overname nu de site van de Belgische Monarchie mee in portfolio hebben, is leuk meegenomen."

De 15 extra teamleden brengt het totaal van Intracto in België op 375 en in de BeNeLux in totaal op 615.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto