U bent hier

Intracto verwelkomt Astrid Leyssens als CSR-strateeg

Herentals
22.10.2019 - 17.44u
Door: Mark Jaspers

In het kader van de verdere uitbouw van de verschillende expertises in marketing en communicatie, versterkt Intracto zich met Astrid Leyssens.

Astrid werkte als marketingverantwoordelijke bij Ecover Benelux en begeleidde diverse social enterprises, family offices, goede doelen en grotere bedrijven om hun maatschappelijke impact te bepalen, te versterken en te communiceren. Haar kennis en ervaring zullen een grote troef vormen voor Intracto en zijn klanten.

Duurzame bedrijfsvoering wint steeds meer aan belang

Het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen stijgt met de dag. Met Astrid Leyssens aan boord zet Intracto zichzelf nog meer op de kaart als strategische sparringpartner voor zijn klanten die deze inzichten graag koppelen aan praktische oplossingen.

Als digital agency willen we onze klanten ondersteunen en adviseren bij hun maatschappelijke uitdagingen en de rol van ondernemingen en hun medewerkers.

Van het uittekenen van actieplannen over sustainability tot interne en externe communicatie.

Astrid zal ook binnen Intracto zelf toewerken naar meer acties rond goede doelen, goed werkgeverschap, ethiek rond data en een duurzame bedrijfsvoering.

Geen geitenwollensokkenaanpak, maar onderbouwd realisme
Als jurylid van de Marketeer of the Year en boardmember bij We Forest, Blenders en impactinvesteringsclubs zoals Pymwhymic is Astrid Leyssens sterk actief op het snijvlak van sustainability, marketing, impactinvesteringen en CSR.

Ze is master in CSR en studeerde af aan de Oxford University rond impact investing. Naast heel wat praktijkervaring heeft ze dus ook een schat aan theoretische kennis opgedaan die van pas komt bij aanbevelingen van bedrijven die CSR meer in de kern van hun bedrijf willen opnemen. (pp)

imageMeer nieuws

Facelift en upgrade sporthal Den Uyt volledig afgerond in 2020

Mol 14.11.2019 - 12.34u reading time4min

Begin december krijgt sporthal Den Uyt een stevige facelift. De oude vervuilde booggevel wordt volledig vervangen, zodat de sporthal opnieuw een frisse uitstraling krijgt. Daarnaast denken we ook aan het comfort van de sporters met een aantal vernieuwingen in de zaal zelf. De sporthal blijft tijdens de werken voor iedereen bruikbaar. In de loop van 2020 zijn alle werken afgerond.

Janne Caeyers verkozen tot nieuwe kinderburgemeester van Mol

Mol 14.11.2019 - 11.29u reading time2min

Janne Caeyers werd op woensdag 13 november verkozen tot nieuwe kinderburgemeester van onze gemeente. Janne volgt Mats Opdebeek op die vorig schooljaar kinderburgemeester was. De kinderburgemeester en kinderraadsleden legden de eed af en werden achteraf getrakteerd op een receptie. Het gemeentebestuur dankt het vorige bestuur voor hun enthousiaste inzet en wenst het kersverse bestuur veel succes!

Even weg van de wereld in een Slow Cabin in Laakdal

Even weg van de wereld in een Slow Cabin in Laakdal
Kempen regio | Laakdal regio 13.11.2019 - 21.57u

Sport Vlaanderen pakt uit met gloednieuw MTB-parcours: Bike trail

Sport Vlaanderen pakt uit met gloednieuw MTB-parcours: Bike trail
Herentals | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 13.11.2019 - 20.01u

Drie jaar cel voor reeks inbraken in elektrowinkels, o.a. in Switch Olen

Drie jaar cel voor reeks inbraken in elektrowinkels, o.a. in Switch Olen
Kempen regio | Nationaal | Olen | Provincie Antwerpen 13.11.2019 - 16.35u

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Nieuwtjes schepencollege Herentals
Herentals 13.11.2019 - 12.34u

Staking ACOD verstoort dienstverlening De Lijn

Staking ACOD verstoort dienstverlening De Lijn
Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen | Vlaanderen 13.11.2019 - 10.02u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto