Afgelopen vrijdag zijn in Amsterdam voor de eerste keer de Splash Awards uitgereikt. De Splash Awards zijn een organisatie van stichting Drupal Nederland en bekronen de beste Drupalprojecten in de Benelux.

In maar liefst 10 verschillende categorieën werden de afgelopen weken de genomineerde cases voorgesteld. Vrijdag werd dan de awardshow gehouden in de prachtige Amsterdamse locatie 'De Uitkijk', met een openingswoordje via een videoboodschap door Drupaloprichter Dries Buytaert.

Intracto Olen wint Commerce splash award

Met Intracto hebben ze in deze eerste editie van de Splashawards in de categorie Commerce de award gewonnen voor de Marcoz case (die je ook op de Intracto referentiepagina kan vinden).


Marcoz.be is het e-commerceverlengde van de fysieke Marcoz-shop in hartje Antwerpen. Omdat Marcoz exclusieve mode-items verkoopt is er een integratie nodig tussen de fysieke winkel en de webshop, zodat de status van producten overal voortdurend actueel wordt getoond. Hiervoor gebruiken ze een performante Drupal migrate-procedure.

Intracto is de voorbije jaren uitgegroeid tot een full service digital agency met 65 webspecialisten op alle digitale domeinen.

Het kantoor is nu nog gevestigd in Olen maar verhuist begin 2015 naar Herentals. Het bedrijf draait een omzet van 12 miljoen euro en mag onder meer Brussels Airport, VREG, Acco, Van Hoecke, Zenito en Eurogifts tot zijn cliënteel rekenen.  Ook NNieuws.be.