U bent hier

Intratuin Olen verkozen tot Tuincentrum van het Jaar

Olen | Vlaanderen
24.09.2014 - 23.42u
Door: Herman Gezelle

De Belgische Tuincentra Vereniging (BTV) organiseerde dit jaar voor de 3e maal de Garden Centre Awards die de verdienstelijkste tuin- en plantencentra in het zonnetje zetten. De voorbije maanden hebben 8 professionele juryleden 27 aangemelde tuin- en plantencentra uit zowel Vlaanderen, Wallonië en het hoofdstedelijk gewest Brussel grondig gescreend. Daarbij gelden diverse criteria zoals klantgerichtheid, productpresentatie en kwaliteitszorg, evenals instore en externe communicatie.

De jury werd aangevuld met een mystery shopper die vooral de wijze waarop het bedrijf omgaat met de klant inzake communicatie, informatie en service onder de loep nam. Na deze selectieronde koos de vakjury de volgende 9 genomineerden: Pépinières de Boitsfort (Watermaal-Bosvoorde), Intratuin (Zwijndrecht), Intratuin (Olen), Genker plantencentrum (Genk), Delbard La jardinerie (Carnières), Anthemis Barry (Tournai), Jardinerie de Beloeil (Stambruges), Tuincentrum De molen (Moen), Eurotuin (Merelbeke) en Groencentrum Belleplant (Maldegem).

Tijdens de nocturne van de vakbeurs Green Expo in Flanders Expo Gent maandagavond 22 september maakte de jury de winnaars bekend. In de categorie met de felbegeerde titel “Tuincentrum van het jaar Vlaanderen” won Intratuin maar liefst twee keer! De bronzen plak was weggelegd voor Intratuin Zwijndrecht en goud was voor Intratuin Olen.

Zaakvoerder Vic Mertens was helemaal in de wolken en trots op de prestaties van al zijn medewerkers. ‘Zij hebben dit mogelijk gemaakt door continu hard werken en inzet’, voegde hij er nog aan toe. Met twee van de drie prijzen in deze categorie doet Intratuin in 2014 nog beter als in 2012 toen Intratuin Zwijndrecht ook al de gouden titel veroverde. Nu mag Intratuin Olen twee jaar fier uitpakken met de titel “Tuincentrum van het jaar”.

Günther Peeters, productmanager Intratuin België, hoopt dat deze dubbele erkenning aanleiding kan zijn voor andere Vlaamse tuincentra om toe te treden tot de franchiseorganisatie Intratuin. Een betere bewijs van de goede werking van onze organisatie kan er immers niet zijn volgens hem.

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto