De huidige bedrijfsleider van KMO’s wordt dikwijls geconfronteerd met financiële problemen, die niet of nauwelijks veroorzaakt worden door het bedrijf zelf (zware achteruitgang van de verkoop door de crisis, strengere eisen van de banken, zware verplichte persoonlijke garanties).

Kortom het gevoel leeft: “Als ik de banken nodig heb voor een oplossing, dan zijn ze er niet”.

De bovenstaande problematiek is typisch iets dat Invertis Group met succes aanpakt, zodat bedrijven terug kunnen groeien. Het voorbije jaar heeft Invertis Group quasi alle bedrijven kunnen helpen, die met deze problematiek geconfronteerd werden.

De oprichters van Invertis group zijn dan ook onder andere werkzaam geweest in wereldvermaarde consultancy bedrijven (McKinsey en Ernst & Young). En ze hebben ook een uitgebreide praktische ervaring opgebouwd door het uitvoeren van interim management opdrachten om moeilijke problemen en crisissen op te lossen. Dit zowel op het hoogste als op het uitvoerende niveau.

Wil je even praten om te zien wat Invertis Group voor u kan doen, dan kan je Walter De Roo, Managing Partner  mailen walter@invertisgroup.com(ad)