U bent hier

Inwoners Grobbendonk/Bouwel en personeelsleden lokaal bestuur kiezen nieuw logo

Grobbendonk
26.04.2019 - 21.29u
Door: Mark Jaspers

Sinds 1 januari wijzigde er heel wat binnen de gemeente. Een nieuw bestuur ging aan de slag en gemeente en OCMW integreerden en vormen nu samen het lokaal bestuur Grobbendonk. Bij vernieuwing hoort ook een nieuwe look. Daarom steken we onze huisstijl in een nieuw jasje en kiezen we voor een nieuw logo! Alle inwoners van Grobbendonk en Bouwel mogen meestemmen.

Verder op zoek naar een nieuw logo

Sinds eind maart liep er een online stemronde waarbij de inwoners van Grobbendonk en Bouwel en de personeelsleden van het lokaal bestuur het nieuwe logo van de gemeente konden kiezen.

De meningen van onze inwoners over de voorgestelde logo's bleken erg verdeeld. We vinden participatie belangrijk en namen de opmerkingen dus ter harte. We hebben rekening gehouden met de stemmingen en het logo overgehouden met de meeste voorkeursstemmen. Daaraan hebben we een versie toegevoegd in een andere kleur. Daarnaast kan er nu ook gekozen worden voor een logo met een diamant.

De nieuwe stemronde start op maandag 6 mei. Stemmen kan via www.grobbendonk.be/logo t.e.m. zondag 23 juni. De link is dus pas actief vanaf 6/05.

Wie eerder al een stem uitbracht tijdens de vorige ronde, moet dit nu opnieuw doen. De vorige stemronde vervalt.

Enkel inwoners uit Grobbendonk en Bouwel en personeelsleden van het lokaal bestuur Grobbendonk kunnen stemmen. Slechts 1 stem per inwoner/personeelslid is geldig. De gevraagde persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor deze poll en ter controle van de stemmen.

Nieuwe baseline: 'Historisch/Toekomstgericht'

Het lokaal bestuur Grobbendonk kiest voor een nieuwe baseline. Toekomst en geschiedenis zijn twee elementen die in Grobbendonk voortdurend op elkaar inspelen. We kiezen voor een nieuwe baseline die hieraan uiting geeft. In die baseline zien we dat de toekomstvisie van onze gemeente rust op een rijke geschiedenis. We putten kracht uit het verleden om volop te werken aan een mooie toekomst voor onze gemeente.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto