Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

IOK groepsaankoop thuislaadpalen, digitale infomomenten regio Mol

Mol neemt deel aan de groepsaankoop thuislaadpalen van IOK. Via de actie kan je goed geïnformeerd een thuislaadpaal laten installeren. Interesse?

Schrijf je nu al vrijblijvend in op de groepsaankoop of volg één van de gratis digitale infomomenten op donderdag 27 oktober of woensdag 9 november telkens om 19.30 uur. Inschrijven voor de groepsaankoop en de infomomenten doe je via www.iok.be/laadpaal.

Heb je een elektrische wagen of wil je er één aankopen? Denk dan na over hoe je deze wil gaan opladen. Voor particulieren die een thuislaadpaal installeren, zijn er verschillende voordelen. De schommelingen in de energiemarkt en de ongekende pieken in de prijzen, maken een financiële vergelijking moeilijk. Toch bieden thuislaadpalen meer comfort en een financieel voordeel ten opzichte van publiek laden, zeker in combinatie met slimme sturing en zonnepanelen. Een laadpaal is ook veiliger dan laden aan een stopcontact (beter bestand tegen oververhitting bij langdurig laden). Dankzij een thuislaadpaal kies je zelf wanneer en hoeveel je wil laden.

Digitale infomomenten

Elektrisch rijden en thuislaadpalen vormen een complexe materie die veel vragen oproept. Om jou hierbij te ondersteunen, organiseren we samen met IOK een groepsaankoop thuislaadpalen. Via de actie kan je goed geïnformeerd een thuislaadpaal laten installeren. De digitale infomomenten helpen je vast en zeker op weg:

·        Donderdag 27 oktober om 19.30 uur

·        Woensdag 9 november om 19.30 uur

Na inschrijving, ontvang je een deelnamelink.

Wil je mee beslissen?

De keuze van de firma’s gebeurt door een stuurgroep van mensen die deelnemen aan de groepsaankoop. Wil je deel uitmaken van deze stuurgroep? Duid dit dan aan bij je inschrijving.

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan naar duurzaamheidsteam@iok.be of bel 014 56 27 88.

Kempen2030

Deze actie past binnen het Energie- en Klimaatactieplan van onze gemeente en het streekproject Kempen2030, het engagement van alle Kempense gemeenten, om 40% CO2 te besparen tegen 2030. Meer info over dit project vind je op www.kempen2030.be. Het Energie- en Klimaatactieplan Mol vind je op www.gemeentemol.be.

Meer info:

> duurzaamheidsteam IOK, 014 56 27 88, duurzaamheidsteam@iok.be

> www.iok.be/laadpaal

Deel dit artikel