2 it-bedrijven Evance en Codrigo, uit Herentals, die deel uitmaken van de groep Bewire, bundelen de krachten met als doel mobiele applicaties dichter bij bedrijven te krijgen. Dat gebeurt onder de nieuwe naam Appmind.

"We geloven in een co-creatie tussen klanten en experten", zeggen co-founders Bart Jans en Luca Filippone. "De knowhow van front-end developers van Evance en het projectmanagmenet van Cordrigo zorgen dat een idee vorm krijgt, getoetst wordt tijdens de ontwikkeling en resulteert in een app die het dagelijks leven van de klant echt beïnvloedt." De mobiele applicaties worden meteen ontwikkeld voor iOS en Android.

In 1 klik
"Binnenkort zullen merken die inspelen op mobiele aanwezigheid een groot voordeel creëren", weten de zaakvoerders. "We zullen hen niet alleen helpen met de procesmatige uitwerking, visuele en technische realisatie maar ook met het bedenken van een mobiele toekomstvisie. Over enkele jaren is het een must voor ieder bedrijf om klanten in 1 klik tot bij hun diensten te brengen en daarbij zullen applicaties een centrale rol spelen."

Appmind garandeert een snelle time to market.

"Kwalitatieve, innovatieve eindproducten die binnen de 3 maanden op ieder toestel kunnen worden gedownload, daar gaan we prat op." (Paul Huysmans - MIK)