Op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei kan je op het festivalterrein op Oosterhoven in Herenthout terecht voor het festival 'Clamotterock'.

Gestart als 'De Hooifeesten' werd het festival in 2012 omgedoopt tot Clamotte Rock. Nog altijd eren de organisatoren daarmee Lieve Van Herck, de geestelijke moeder van De Hooifeesen. Lieve Van Herck maakte zich destijds onsterfelijk als Trees Clamotte.

Na 15 edities werd het groepje organisatoren uitgebreid, kwam er een extra tent en een dj-toren bij op het festivalterrein aan de Bouwelsesteenweg. De organisatoren trokken vorig jaar nog meer de professionele toer op en weken dit jaar uit naar een groter festivalterrein. Van de Bouwelsesteenweg wordt er tijdens het verlengde Hemelvaartweekend uitgeweken naar een terrein aan Oosterhoven.

We blikken de volgende dagen vooruit op Clamotterock. Want groepen als Pie P. Klein, Katastroof en Sons of Lioth op vrijdag 10 mei programmeren en op zaterdag Gruppo Sportivo naar Herenthout halen, het pleit voor durf en engagement.

Al nieuwsgierig naar het programma: www.clamotterock.be.