Op zaterdag 18 augustus organiseert hondenschool St.-Bavo haar jaarlijks mosselfeest.

Een samenkomst van mensen uit alle hoeken van de (wijde) omgeving om samen met een lekker potje mosselen met frietjes aan een democratische prijs met elkaar kennis te maken.

Tijdens deze bijeenkomst bestaat er natuurlijk ook de mogelijkheid om een praatje te slaan over de hondensport en de werkwijze die hondenschool St.Bavo toepast om van iedere hond (baasje) een gehoorzaam onderdeel van de familie te maken.

Het festijn gaat door in de cafetaria van de hondenschool gelegen Dikberd 25 – 2200 Herentals en natuurlijk bij lekker weer wordt buiten de mogelijkheid voorzien om te genieten in de buitenlucht of onder een vooraf geplaatste tent. Onze medewerkers zorgen niet alleen voor bediening van de lekkere mosselen maar zullen er ook voor zorgen dat niemand dorst hoeft te leiden.

Buiten de lekkere mosselen natuur (€18) of in witte wijn (€20) is er ook verkrijgbaar vidé of stoofvlees met frietjes (€ 10) en voor de kleinste deelnemers curryworst met frietjes (€ 2,50).

Meer informatie is beschikbaar via volgende kanalen:

http://www.bavootje.be

Info@bavootje.be

In de cafetaria tijdens de wekelijkse lestijden, woensdag van 18.30 tot ongeveer 21:30u en op zaterdagen vanaf 9:30 tot omstreeks 13:00u.