Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jaarlijkse crossfestival aan het Zilvermeer 15/10, 18/10, 25/10

De zonnekloppers op het witte zandstrand maken plaats voor de sportievelingen. Want ook in het najaar gaat de activiteit op en rond het strand van het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer gewoon door.

In samenwerking met de lokale atletiekclub Vabco Mol organiseert het Zilvermeer de vijfendertigste editie van het Crossfestival. Het Crossfestival bestaat uit twee scholenveldlopen voor het basis- en secundair onderwijs én de Zilvermeerrun.

Zilvermeerrun

Op zondag 15 oktober organiseert Vabco Mol smen met Help Brandwonden Kids de Zilvermeerrun. De Zilvermeerrun omvat verschillende recreatieve joggingparcours voor een uiteenlopend publiek: van trailrun, kidsrun tot stratenloop.

Scholenveldlopen

Duizenden leerlingen van het secundair onderwijs zijn eerst aan de beurt en lopen op de scholenveldloop op woensdag 18 oktober. Leerlingen van de derde graad secundair kunnen die dag bovendien ook deelnemen aan de Survival Trophy. De organisatie van dit initiatief is in handen van Sport Vlaanderen.

Op woensdag 25 oktober is het de beurt aan de leerlingen uit het basisonderwijs. Voor de jongste lopertjes en hun toeschouwers is er toffe randanimatie voorzien.

PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

Wanneer:
Zondag 15 oktober  vanaf 09u30 – Zilvermeerrun
Woensdag 18 oktober vanaf 14u15 – Scholenveldloop Secundair Onderwijs & Survival Trophy
Woensdag 25 oktober vanaf 14u15 – Scholenveldloop Basisonderwijs

Deelnemers schrijven in via:
www.zilvermeer.be – Scholenveldlopen
https://zilvermeerrun.be/  – Zilvermeerrun

Waar:
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

Website:
www.zilvermeer.be

Deel dit artikel