Turnhout wordt na een zoveelste ruzie binnen de meerderheidspartijen zo goed als onbestuurbaar. Carl Plasschaert uit Laakdal zwemt het Kanaal over tussen Dover en Calais. In Herentals verscheept Nedschroef een grote pers naar de VS. De Ring wordt voor het transport speciaal afgesloten.

In Mol wordt het Technisch Instituut Sint-Paulus ontruimd na een brand in een elektriciteitskast. 800 leerlingen kunnen tijdig de gebouwen ontruimen.

Bij de overval op het gemeentehuis van Westerlo maken de overvallers uiteindelijk 27.240 euro buit. De overval gebeurde in juli, maar het bedrag kon pas in september berekend worden.

Bij een zwaar ongeval op de Meerhoutseweg in Geel raken 6 personen zwaargewond. Een berg afval dat in de voormalige gebouwen van NV Veha in Grobbendonk lag opgestapeld begint op een zaterdagavond te branden. Er is sprake van brandstichting. De zwarte rookpluim is ver te zien.

Astrid Bryan kom in de Papershop in Kasterlee het nieuwe crassbiljet Bling Bling van de Nationale Loterij promoten. Een aantal werven van wegenbouwer Huijbregts uit Arendonk geraken in problemen na het faillissement van het bedrijf. De Rozenberg Lichtstoet lokt heel wat volk naar Mol-Centrum. De N15 in Hulshout gaat vijf uur dicht door een gaslek.

Op de E34 in Vorselaar kantelt een vrachtwagen geladen met 25 ton cement. De 19-jarige chauffeur wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis in Herentals gebracht. Tussen Herentals en Poederlee start de heraanleg van de N153. Eerst wordt het gedeelte tussen de Watervoort in Herentals en Poederlee-Dorp aangepakt. Herentals kondigt net als andere gemeenten in de Kempen besparingen op het personeel aan.

Een optreden van Légitime Violence in Morkhoven wordt afgelast omdat er heel wat fans met neo-nazistiche neigingen op afkomen. Het concert wordt verplaatst naar Herenthout.

De brug over het Albertkanaal in Viersel wordt afgebroken. Het verkeer tussen Grobbendonk en Viersel moet tien maanden omrijden.

In de Rozenwijk in Tielen worden woningen gerenoveerd en afgebroken. In Lille wordt een betuurder zwaargewond nadat hij met zijn wagen door de middenberm van de E34 vliegt. Bij Sunnyland in Turnhout wordt er gestaakt na onvrede met het beleid van eigenaar Abbas Bayat. Een groep vrijwilligers verscheept vanuit Hezewijk in Noorderwijk een vrachtwagen hulpgoederen naar Borneo. Ze steunen zo een project voor weeskinderen.

In Lichtaart overlijdt Josee Schoepen, de weduwe van Bobbejaan Schoepen.

Twee Albanezen trappen in Herentals de deur in van café Den Beiaard.

De werkneemters van het dienstenchequesbedrijf Be-Ga Service in Balen wachten al enkele maanden op hun loon. De Scheepvaart plaatst aan het Sas van Olen enkele grote vijzels. Het is een spetaculair werk dat vele kijklustigen naar Olen lokt. De vijzels moeten het waterniveau in het Albertkanaal op peil houden.

Vijf handels- en horecazaken in Kasterlee krijgen tijdens dezelfde nacht inbrekers over de vloer. Bij koekjesfabrikant LU in Herentals verdwijnen 27 bediendenjobs. In Weelde verwoest een zware brand vijf landbouwloodsen. In nauwelijks 2 uur tijd gebeuren er op het kruispunt van Winkelom met Seppendijk in Geel 2 ongevallen. Daarbij vielen er 3 slachtoffers. Een auto met Poolse nummerplaat pleegt vluchtmisdrijf.

In het AZ Herentals wordt de nieuwe afdeling nierdialyse voorgesteld en worden patiënten voortaan naar de juiste raadpleging gebracht via een gps-systeem. Oosterzonen trekt vol goede moed naar AA Gent maar wordt er uit de Beker van België geknikkerd. Een echo van het geluid in de kinderopvang in Lichtaart bezorgt de kinderverzorgster hoofdpijn.

In Geel opent het retrocafé De Wolwinkel. Ruim duizend inwoners uit Westerlo trekken voor hun tweejaarlijkse daguitstap naar Mechelen.

Liefst 600 scouts van FOS Open Scouting houden op en rond De Brink in Herentals hun startweekend.