U bent hier

Jakob Smitsmuseum annuleert 'Op pad met een gids'

Kempen regio | Mol | Neteland
16.07.2020 - 07.04u
Door: Herman Gezelle

Het Jakob Smitsmuseum annuleert de activiteit 'Op pad met een gids in het Jakob Smitsmuseum' op 2 augustus. Mensen die zich al inschreven voor de rondleiding krijgen een persoonlijk bericht.

Het Jakob Smitsmuseum neemt de moeilijke beslissing na analyse van het meest recente coronaprotocol voor musea. Zelfs bij een beperkt aantal deelnemers kan het museum in de kleinste ruimtes de nodige afstanden tussen de deelnemers onmogelijk waarborgen. Ook groepsbezoeken op aanvraag zijn tot en met 31 augustus niet mogelijk.

Een bezoek tijdens de reguliere openingsuren is na reservatie mogelijk met een bubbel van maximum 5 personen. Dit kan online of telefonisch. Het dragen van een mondmasker is verplicht tijdens je bezoek.

Rondleiding op zondag 20 september

De geplande rondleiding op 20 september blijft voorlopig behouden. Vooraf inschrijven is verplicht. Tijdens de rondleidingen in het museum neemt een gedreven gids je mee in de leefwereld van de meester en geeft duiding bij de werken van Smits en van de Molse School.

De gids staat ook uitgebreid stil bij de tijdelijke expo's die momenteel lopen over Eugeen Van Mieghem en Jozef Ruyssevelt.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto