Jan Bakelants heeft de Nacht van Peer gewonnen. Bakelants bleef de Italiaan Trentin voor met 2". Tosh Van der Sande, ook donderdagavond in Herentals Fietst, eindigde 3e.

Ook in Herentals Fietst van donderdagavond worden Trentin en Bakelants samen met o.m. Greipel en Gilbert aan de start verwacht.  Bakelants kijkt er alvast naar uit.

Vlaamse Wielerschool, interland militairen en bedrijvenkoers

De jonge renners van de Vlaamse Wielerschool mogen het parcours oprijden van 13 tot 13.30u. Van 13.30u-15.30u krijgen de jongeren een initiatie door de Vlaamse Wielerschool op de Grote Markt.

14u-15.15u: wedstrijd nieuwelingen

15.15u-16.30u: internationaal criterium militairen

16.30-18.15u: Bedrijvenkoers met estafette en rit in lijn

18.15u-19u: publiciteitskaravaan

Voorstelling, criterium en huldiging winnaars

De voorstelling van de renners is tussen 18.30u-19.10u op het podium op de Grote Markt in Herentals. De toprenners worden in een cabrio door het centrum gereden en zo aan het publiek voorgesteld. Het na-Tourcriterium start om 19.30u. De huldiging van de winnaar is rond 22u.

Deelnemers: Philippe Gilbert, Jan Bakelants, André Greipel, Simon Gerrans, Matteo Trentin, Ritchie Porte, John Degenkolb, Bart De Clerq, Tom Veelers, Iljo Keisse, Michael Van Staeyen, Bart Wellens, Adam Blythe, Klaas Lodewijck, David Boucher, Frederik Veuchelen, Gert Dockx, Matt Brammeier, Kevin Hulsmans, Sean De Bie, Frederique Robert, Tosh Van der Sande, Tom Meeuen, Kevin Peeters, Rob Peeters, Floris Smeyers, Corne van Kessel, Kevin Caant, Frederik Frison, Jérôme Gilbert.

Toegang: gratis, glas verboden.