Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jan Bertels : "Herentals moet terug Vooruit : ambrascultuur van de huidige meerderheid stoppen"

Jan Bertels Vooruit

Vooruit Herentals draagt zoals verwacht Jan Bertels voor als kandidaat-burgemeester. "Jan is de ideale man om onze stad terug Vooruit te laten gaan. Want die stad staat reeds jarenlang stil", zegt Liese Bergen, voorzitter.

 

“Ik wil de ambrascultuur van de huidige meerderheid  stoppen"

 

Jan Bertels: “Ik wil de ambrascultuur van de huidige meerderheid  stoppen. Bovendien moet er anders bestuurd worden in Herentals: ik wil een bestuur van én voor mensen, geen bestuur dat enkel projectontwikkelaars naar de mond praat en prestigeprojecten naar voor schuift.

We zitten in Herentals niet te wachten op een nieuwe kerk, noch op een nieuw administratief centrum van meer 20 (!) miljoen euro.

We willen een bestuur dat zich bezig houdt met de problemen van de mensen, dat beleid voert voor iederéén. We willen een bestuur dat de putten in de weg aanpakt en dat voor goede fiets- en voetpaden zorgt.

We willen een bestuur dat onze verenigingen de ondersteuning biedt die ze nodig hebben. Wij willen een bestuur dat sociale woningen niet laat leegstaan, zoals nu schandalig veel gebeurt. Kortom, wij willen een bestuur dat focust op de ECHTE problemen van de mensen. En ja, daarvoor zal ik mij 100% inzetten.

 

Jan Bertels : "Ik neem ontslag als kabinetschef bij Frank Vandenbroucke  want mijn hart ligt bij de inwoners van Herentals"

 

"Ja, daarvoor neem ik ontslag als kabinetschef bij Frank Vandenbroucke. Want mijn hart ligt niet bij een bureau in Brussel, maar wel bij de inwoners van Herentals.”

 

'Enthousiast Vooruit-team als ondersteuning van Jan Bertels'

 

Liese Bergen, voorzitter van Vooruit Herentals: “Ik ben zeer blij dat wij zoveel mensen bereid vinden om op onze lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen te staan. Vooruit zal dan ook een zeer sterk en enthousiast team naar voor schuiven. Daar zijn vertrouwde en nieuwe gezichten bij, mensen vanuit een socialistische achtergrond, maar ook mensen die vernieuwde inzichten bieden, mensen die al ettelijke jaren in het Herentalse verenigingsleven actief zijn, maar ook jongeren die hun eerste stappen als volwassene zetten.
 
Kortom, ons team is een mooie weerspiegeling van de Herentalse bevolking. Al die mensen op onze lijst hebben een gezamenlijk doel: Herentals moet terug Vooruit en de beste persoon om ons te leiden als burgemeester is Jan Bertels.” (pp)  Foto Jan Bertels.
Jan Bertels Vooruit

Deel dit artikel