Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jan Bertels kandidaat-burgemeester : 'Krachtig sociaal akkoord Vlaamse regering, ook voor Herentals'

Jan bertels - foto rr

De Vlaamse socialisten hielden deze vooravond hun ledencongres in het Thermae Palace Hotel in Oostende, waar voorzitter Conner Rousseau het regeerakkoord aan de aanwezige leden voorlegde en verdedigde.

De leden van Vooruit hebben het regeerakkoord van de nieuwe Vlaamse regering – en dus de deelname van hun partij – met 94% goedgekeurd.

Meteen contacteerde NNieuws in Oostende Jan Bertels, Kamerlid en kandidaat-burgemeester voor Herentals.

 

Jan Bertels : "Met Vooruit een beter en socialer Vlaanderen"

 

Jan Bertels : "Volop investeren en hervormen voor de Vlamingen, dat willen we nu doen. Met een andere en betere regering. Voor een beter en socialer Vlaanderen. Om alle Vlamingen eindelijk opnieuw vooruit te doen gaan.  Dankzij nooit geziene investeringen in mentaal welzijn, jeugdzorg en ouderenzorg,

Het Vooruit-accent gaat in Herentals vooral naar : BOA (buitenschoolse opvang en activiteiten), méér kinderopvang, méér vervoer op maat (openbaar vervoer), basisbaan, mentaal welzijn (geestelijke gezondheidszorg!), faciliteren ouderenzorg, en modernisering sport Vlaanderen in Herentals. 

Dat zijn activiteiten waar de gemeente ook bij betrokken is."

Foto boven : Jan Bertels met Vooruit-kandidate Kirsten Dewaelheyns (plaats 5), stafmedewerker lokaal sociaal beleid bij VVSG.

Het politiek debat in cc 't Schaliken gaf Vooruit de hoogste waardering

Het politiek debat in cc 't Schaliken gaf Vooruit de hoogste waardering

Jan bertels - foto rr

Deel dit artikel