Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jan Caers : 'Er komt een 3e editie van Al Sabroso'

Jan Caers

Er komt een 3e editie van Al Sabroso.  Jan Caers : 'We hebben het interieur van het Roosendaelhof in Geel volledig vernieuwd. 
Chef-kok Kurt Beerten en zijn team maken nu twee verschillende menu’s:  u kan in twee periodes van telkens 3 weken kiezen tussen een heerlijk wildmenu of een vegetarisch menu.  We ontvangen u op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond vanaf 18u voor het aperitief, het diner wordt ingezet om 19u.

Al Sabroso opent de deuren op donderdag 10 november en is dan elke donderdag-, vrijdag-, en zaterdagavond open tot 17 december.'

In het voorjaar was het succesvol pop-up restaurant ook al actief in het voormalige Hof Van Overwijs in Westerlo. Nu baten ze hun restaurant gedurende 6 weken uit vanuit de nieuwe bistro van het Roosendaelhof in Geel. Dat vormt ook ineens de ideale test voor de keuken en het team van de B&B, want vanaf januari krijgt het Roosendaelhof haar eigen bistro.

Alle info en reserveren via 
www.alsabroso.be / reservatie@alsabroso.be / 0479/600 990.

Stationsstraat 50, Geel, België

Jan Caers

Deel dit artikel