Jan Caers : 'Er komt een 3e editie van Al Sabroso'
Er komt een 3e editie van Al Sabroso. Jan Caers : 'We hebben het interieur van het Roosendaelhof in Geel volledig vernieuwd.
Chef-kok Kurt Beerten en zijn team maken nu twee verschillende menu’s: u kan in twee periodes van telkens 3 weken kiezen tussen een heerlijk wildmenu of een vegetarisch menu. We ontvangen u op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond vanaf 18u voor het aperitief, het diner wordt ingezet om 19u.
In het voorjaar was het succesvol pop-up restaurant ook al actief in het voormalige Hof Van Overwijs in Westerlo. Nu baten ze hun restaurant gedurende 6 weken uit vanuit de nieuwe bistro van het Roosendaelhof in Geel. Dat vormt ook ineens de ideale test voor de keuken en het team van de B&B, want vanaf januari krijgt het Roosendaelhof haar eigen bistro.
Alle info en reserveren via
www.alsabroso.be / reservatie@alsabroso.be / 0479/600 990.
Stationsstraat 50, Geel, België