In navolging van het succesvolle Ofyr pop-up restaurant Al Sabroso, dat Jan Caers tijdens de zomer op Kamp C in Westerlo organiseerde, zet hij nu gin Al Sabroso in de markt.

Deze gin werd in samenwerking met de Sterkstokers samengesteld voor de opening van het succesvolle restaurant, en kon op dusdanig veel bijval rekenen, dat het meer dan de moeite bleek deze verder te commercialiseren.

'Sabroso! Smakelijk! En dat zal het zeker zijn', zo sprak initiatiefnemer Jan Caers bij de start van het pop-up restaurant. Ook voor de gin bleek dit het geval te zijn.

'Al Sabroso werd opgestart om een zomer zonder events te overbruggen. Onze gin willen we echter een vaste en blijvende plaats in de markt geven', aldus nog Caers.

Al Sabroso betekent 'heel erg smaakvol', en dat was exact wat ze voor ogen hadden. Met twee verschillende perfect serves, kan je zelf kiezen hoe je hem wil, fris en klassiek of eerder zacht en fruitig.

Gin Al Sabroso wordt aangeboden aan €39,95 voor 700 ml, maar is ook verkrijgbaar als klein degustatieflesje van 100 ml voor €9,00. Stelselmatig zullen er meer en meer handelszaken komen waar de gin te koop zal zijn.

Zodra de horeca terug open gaat, zal je de gin uiteraard ook in meerdere zaken kunnen proeven.

Meer info en bestellen kan via de webshop op www.alsabroso.com.
Profiteer nog tot eind januari van 10% korting met de code 'START'.

www.alsabroso.com  info@alsabroso.com  facebook.com/alsabrosogin