U bent hier

Jan Caers : 'SESAM, your gate to more'

Kempen regio | Neteland | Westerlo
17.05.2018 - 20.49u
Door: Lex Verellen

SESAM, your gate to more. Vandaag is het zover.  'Met bijzonder veel trots en vooral enorm veel goesting, kan ik de lancering aankondigen van mijn eigen onderneming: SESAM,' lacht Jan Caers.

SESAM actief op twee vlakken:

'Organisatie van events - seminaries – activaties - meetings
Advies in sportmarketing en sportsponsoring

'SESAM is de logische volgende stap in mijn professionele carrière. De afgelopen 24 jaar vergaarde ik ruime ervaring in sales en marketing, in sportsponsoring en in het organiseren van talloze events. Daarnaast bouwde ik een uitgebreid netwerk op van interessante relaties. Nu zet ik deze opgedane ervaring en kennis in om ook jouw bedrijf vooruit te helpen.'

Events - Seminars - Activation - Meetings

'Sesam staat in voor de volledige uitwerking en organisatie van meetings, bedrijfsfeesten, seminaries, activaties en corporate events,' vervolgt Jan Caers.

'We zorgen voor een organisatie op maat van je noden en behoeften, op maat van jouw bedrijf. Sesam zorgt voor een vlekkeloos verloop, een geslaagd event geheel binnen het vooropgestelde budget. Sesam zorgt voor 'more'.'

Sportmarketing - Sportsponsoring

'Sesam geeft gericht advies en staat indien gewenst bij in de onderhandelingen. Wat haalt jouw bedrijf uit haar sportmarketing-budget? Wordt dit budget goed besteed? We zorgen samen met jou voor een maximale ROI in visibiliteit, in activatie en in sponsor-management. Analyse, projectvoorstelling, uitvoering en evaluatie zijn steeds de kernelementen. Sesam zorgt voor 'more' !,' besluyit Jan Caers.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto