U bent hier

Jan Caers : 'Vlinvesta sinds het begin van dit jaar participant in Sesam'

Kempen regio | Neteland | Westerlo
18.01.2022 - 10.02u
Door: Herman Gezelle

'Vlinvesta is sinds het begin van dit jaar participant in Sesam', zegt Jan Caers.
Vlinvesta is de investeringsmaatschappij van Johan Van Loo, gekend van onder meer de bedrijven Van Loo Projects, Tervia's, Duraconnect, Duraconstruct, Groep Wouters, Skard, Bistro La Corbeille en B&B Ask Lily,... (www.vlinvesta.be)

'De participatie van Vlinvesta past in de uitbreiding van haar leisure activiteiten. Samen staan we immers sterker in onze ambities om vrijetijdsbeleving naar een hoger niveau te tillen.'

Jan Caers blijft Sesam verder leiden. Sesam focust verder op de organisatie en coördinatie van events voor bedrijven, verenigingen, overheden en particulieren. Daarnaast blijven we onze eigen dranken ontwikkelen, met op dit moment de reeds goed gesmaakte gin 'Al Sabroso'.

Net zoals Vlinvesta trouwens, die reeds de Corbeille-wijn en het Corbière-bier op de markt bracht.  Met veel goesting en vertrouwen kijken we samen de toekomst tegemoet', besluiten Jan Caers en Johan Van Loo.

Genieten in het voormalige Hof van Overwijs

Pop-up resto Al Sabroso on tour. 

'Samen met kwaliteitstraiteur Giovanni ontvangen we u deze editie in het unieke retro-interieur van het voormalige Hof van Overwijs in Westerlo.

Grijp je kans en reserveer snel je plaats, want enkele dagen zijn al volledig volzet.
Nog tot eind februari zijn we iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond én op Valentijn geopend. We ontvangen u graag vanaf 18u, het diner wordt ingezet om 19u.

Vegetarisch alternatief is mogelijk, en ook allergieën dienen op voorhand doorgegeven te worden.  Reserveren via 
www.alsabroso.be / reservatie@alsabroso.be / 0479/600 990.'

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto