Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jan Peumans te gast bij Davidsfondsafdelingen @ Fonderies de la Campine

Jan Peumans 2015
De Davidsfondsafdelingen van Herentals-Centrum, Noorderwijk/Morkhoven en Vorselaar, hebben de voormalige voorzitter van het Vlaams Parlement, Jan Peumans, uitgenodigd om op hun Nacht van de Geschiedenis, te reflecteren over trots zijn op het verleden van Vlaanderen, om dan na te denken over de toekomst ervan.
 
Jaarthema: 'Trots in Vlaanderen'

Jan Peumans, voormalig voorzitter van het Vlaams Parlement, vertelt, kritisch en spitant als altijd, hoe hij het verleden van Vlaanderen ziet, en of hij daarop met trots terugkijkt; vervolgens blikt hij naar de uitdagingen - zoals klimaat, ongelijkheid en migratie - die Vlaanderen vandaag én morgen moet aanpakken.
Nadien: discussie met de zaal.

Geen mooiere locatie voor deze bijeenkomst dan de historische 'Fonderies de la Campine’, de zaal Lynx, Peerdsbosstraat 1,  Herentals - maandag 14 november, 20:00 uur.

Omdat het aantal plaatsen niet onbeperkt is, is inschrijven vooraf nodig: mail naar Victor Paulussen en stort het bedrag op rekening nr BE82 4132 0913 3168 van DF-Herentals (DF-Leden 7 euro, vrijetijdspas 5 euro, niet leden 10 euro)

De bestuursleden: Jef Haest - Victor Paulussen - Guy Tegenbos - Hilde Van Roey - Jan Peelaerts - Pola De Peuter - Alexandra Sevenans.

Foto : Jan Peumans te gast tijdens een politiek debat in kOsh Campus Collegestraat Herentals (2015) / NNieuws Guy Verellen.

Peerdsbosstraat 1, Herentals, België

Jan Peumans 2015

Deel dit artikel