U bent hier

Jan Tobben blijft gastronomen blij verrassen met 'Tale of Nature. 24 smaken. 4 seizoenen' - vid

Herentals | Herenthout | Kempen regio | Vlaanderen
09.12.2018 - 23.55u
Door: Herman Gezelle

Chef-kok Jan Tobben van Just Cooking blijft iedereen verbazen met sublieme culinaire verrassingsevents. Jan overstijgt telkens de topgrenzen van de gastronomie met z'n perfecte organisatie. Een onvergetelijke ervaring.

Onder de ideale titel 'Tale of Nature' offreerde Tobben afgelopen week een nooit gezien origineel gastronomisch smakenpallet vol sfeervolle ingrediënten. De 4 seizoenen op 1 topavond. Op een 'geheime' locatie aan de Nijlensesteenweg in Herenthout.

'Je werd bij het onthaal al meteen ondergedompeld in lentesferen : vogelgeluiden, een charmante sprookjesfee, fijne lentehapjes en veel meer', zegt deelnemer Luc De Voeght. 'Een zalig vervolg van zomerse nieuwe, culinaire belevenissen. De herfst kondigde zich aan met flitsend weerlicht, gedonder en typische wildhapjes.

De apotheose : de Kerstman kwam in een arreslee met wit paard in de zaal binnengereden. Dat is Jan's sublieme 'expect the unexpected', een avond om nooit te vergeten.  Een mooie aanhef voor de kerstdagen.'

Ieder herinnert zich nog de succesvolle Floating Dinner van Just Cooking op het Albertkanaal (2016) en de Roof Top Dinner @Art Center Hugo Voeten (2017).  Da's Just Cooking.  Puur.

Foto's Steven Emofragma / Guy Verellen / Nnieuws.

image



Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto