NOTvzw, organisator van de succesvolle jaarlijkse Bierbeurs in Nijlen, maakte vanavond in taverne De Slappen Uier 5 winnaars van de beurswedstrijd meer dan gelukkig.   

Annita Van Hoof (Heist-op-den-Berg), Gregorie Voorhoof (Lier), Mick Van Tichelen (Berlaar), Vincent Corveleyn (Lier) en Frank van Thienen (St.-Jozef-Olen) kregen uit handen van Jan Verbraecken, notoir NOT-voorzitter en waard van De Slappen Uier, een bierpakket van 20 uitgelezen gerstenat-creaties.

NOTvzw-president Jan Verbraecken : 'Bier brengt mensen bij mekaar' 

NOTvzw-president Jan Verbraecken : 'Bier brengt mensen bij mekaar.  Vzw NOT (Nijlen OnbegrensT) is spontaan ontstaan vanuit enkele personen met dezelfde bekommernis, namelijk de Nijlenaars (Nijlen-Bevel-Kessel) uit hun “cocoon-gewoonte” halen. 

Onze Bierbeurs - de 19e sinds 2006 - bereikt in de Gildenzaal Nijlen jaarlijks zo'n 1.500 bierliefhebbers uit heel Vlaanderen.  De 14e editie van onze Bierbeurs staat gepland op 23 en 24 januari 2021, ook in de Gildenzaal. Je kan er telkens 100 bieren ontdekken. Sinds de start van onze Bierbeurs konden we op precies 100 brouwerijen met een degustatiestand rekenen.'

Marc Peeters : 'De opbrengst van onze Bierbeurs gaat naar onze kinderspeeldag'

'De opbrengst van onze Bierbeurs gaat naar onze kinderspeeldag,' zegt penningmeester Marc Peeters.  'De “Kinderspeeldag” is een jaarlijkse terugkerende activiteit die we in het begin van het schooljaar organiseren.

We stouwen ergens in groot-Nijlen een plein vol met allerlei springkastelen (van klein tot héél groot) waar iedereen tot 12 jaar oud zich kan op uitleven.
Tevens verwennen we onze jonge bezoekers op een frietje, een gezonde frisdrank en véél meer.'

Op de foto boven : De 5 gelukkige winnaars Annita Van Hoof (Heist-op-den-Berg), Gregorie Voorhoof (Lier), Mick Van Tichelen (Berlaar), Vincent Corveleyn (Lier) en Frank van Thienen (St.-Jozef-Olen), samen met het NOTvzw-bestuur en een pak sympathisanten.

Guy Verellen / Nnieuws ©.