Dat het speciale tijden zijn, behoeft geen uitleg. Serre-producent Janssens AluSystems uit Lier kent een wereldwijd netwerk aan verdeelpunten van zijn serres.

Zij willen niet blijven stilstaan en samen met hen ging Janssens actief op zoek naar oplossingen: de nood aan 'bubbles' waar mensen veilig en in lijn met de richtlijnen kunnen zitten, vertaalde zich op 2 weken in een nieuw product: Bubble36.

Dit concept maakt het vandaag mogelijk voor horeca, glampings, showrooms, winkels, clubs,... om veilig en in vertrouwen hun klanten te ontvangen.

In 2 weken ontstond het model "Bubble36", wat onmiddellijk wordt opgenomen in het assortiment. De firma heeft dit jaar reeds een enorme orderportefeuille maar het team zoekt creatief naar oplossingen om dit product te kunnen realiseren. De serre in zwarte kleur heeft een afmeting van 3x6m met een afscheidingswand en diverse extra opties zoals extra deuren, schapjes, zonnescherm.

In België wordt dit model verkrijgbaar via verdeler OASO.

"De vraag naar zulk een oplossing kregen wij al een tijdje geleden. Het was zoeken naar het juiste model en uitrusting zodat dit voor vele partijen interessant wordt. In moeilijke tijden, ontstaan vaak creatieve concepten.ˮ, aldus Peter Janssens, CEO van Janssens AluSystems.

De firma broeide al vrij snel op dit idee toen de vraag van buitenlandse klanten bleef aanzwengelen. De voorbije week werd dit aan hun verdeelpunten voorgesteld. In Nederland spreekt men al over 'praatkasjes'. Beelden vanuit Amsterdam met een gelijkaardig concept bevestigen dat serres een gezellige oplossing voor de markt kunnen bieden.

De eerste bestellingen zijn reeds binnen en de onderneming is klaar om verdere aanvragen binnen afzienbare tijd te leveren. OASO en de 40 medewerkers van Janssens AluSystems zijn klaar om aan de vraag te voldoen.