Jong Voka, het netwerk met meer dan 1500 jonge professionals en ondernemers heeft een nieuwe voorman. Met Bert De Brabandere van Brouwerij De Brabandere mag Jong Voka trots zijn met een sterke opvolging van vorig Jong Voka-voorzitter Giulia Van Waeyenberge.

En ook de Kempen zijn vertegenwoordigd in het nieuwe bestuur. Jong Voka Kempen-bestuurslid Jasmien Vanbroeckhoven  is de nieuwe ondervoorzitter van Jong Voka Vlaanderen. 'Ik geloof zelf heel sterk in de meerwaarde van Jong Voka voor jonge ondernemers', zegt Vanbroeckhoven. 'Daarom wil ik graag mijn steentje bijdragen om Jong Voka nog meer op de kaart zetten. Ik heb dan ook niet getwijfeld om de uitdaging aan te nemen.'

Jasmien is sinds december 2014 bestuurslid bij Jong Voka Kempen, daar is ze verantwoordelijk voor de communicatie en ook zeer actief in het mee uitwerken van de events.

Klankbord
De nieuwe voorzitter van Jong Voka wil de komende jaren Jong Voka verder versterken door nog meer in te zetten op inhoud en ondersteuning voor jonge professionals en ondernemingen. In Jasmien Vanbroeckhoven vindt hij de perfecte medestander. 'Bert heeft me gecontacteerd met de vraag of ik ondervoorzitter wilde worden', vertelt Vanbroeckhoven.

'Ik ben best trots dat hij die vraag aan mij stelde en kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan. Ik geloof heel sterk dat Jong Voka een serieuze meerwaarde voor jonge ondernemers kan zijn. Jonge ondernemers missen vaak een klankbord en dat kunnen wij voor hen zijn.

De voorbije jaren is er al goed werk geleverd en wij zijn van plan om dat positieve verhaal verder uit te bouwen. De krijtlijnen moeten uiteraard nog uitgewerkt worden, maar er zullen sowieso een aantal projecten aan bod komen waarbij mijn kennis van marketing en communicatie een meerwaarde zullen zijn.'