U bent hier

JCI Gheel-en-Thals : kersverse raad van bestuur ambitieus

Herentals | Kempen regio
11.09.2013 - 00.15u
Door: Herman Gezelle

JCI Gheel-en-Thals, de vereniging voor jonge ondernemende mensen uit de regio Geel-Westerlo-Herentals-Mol heeft een nieuwe raad van bestuur. Dinsdagavond gaf dit bestuur onder leiding van de nieuwe voorzitter An Delen de aftrap voor het nieuwe werkjaar. Zij wordt bijgestaan door Kris Devet, Jan Louis De Bruyn en Benny Lauwers.

An (foto) is in het dagelijks leven zaakvoerder van Ad-Apt, waarmee ze KMO’s van het nodige advies voorziet op het vlak van Integrale Kwaliteitszorg en Arbeidsveiligheid. Haar ervaring als bedrijfsadviseur zal haar alleszins van pas komen als kersvers voorzitter. 'Dat klopt',  onderstreept An. 'Ondersteuning, coaching en mensen motiveren zullen tot mijn kerntaken als voorzitter behoren. We starten dan ook bijzonder ambitieus aan dit nieuwe werkingsjaar.'

'Een aantal van onze projecten, de Award Kempische Persoonlijkheid, Het Moment, De Tuttenboom, … hebben we vorig jaar opgestart en waren onmiddellijk een schot in de roos. Maar we zouden geen creatieve, jonge en ondernemende mensen zijn, moesten we de lat niet nog hoger leggen en proberen nog beter te doen,' aldus de kersverse JCI-voorzitter.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto