Op 15 september 2018 is het World Clean-up Day. Wereldwijd hebben miljoenen mensen aangegeven dat ze op deze dag afval gaan opruimen. In meer dan 150 landen streven ze zo naar een propere en gezonde planeet.

JCI hecht belang aan maatschappelijke doelstellingen en projecten. De Antwerpse afdelingen zorgen in hun eigen stad voor een oproep, om zo mensen te motiveren. Eigen leden zijn uiteraard aanwezig om een grote opkuis te kunnen realiseren.

JCI Mechelen en JCI Antwerpen nemen de organisatie op zich in de provincie Antwerpen, iedereen is welkom om zich aan te sluiten.

Alle info World Cleanup Day kan je terugvinden via onderstaande links:
• https://www.worldcleanupday.org/
• Event JCI Mechelen: https://www.facebook.com/events/211358252874847/
• Event JCI Antwerpen: https://www.facebook.com/events/1353975488065867/

Info over JCI District Antwerpen

JCI District Antwerpen staat voor vier Antwerpse afdelingen: Heist-op-den-Berg, Lier, Mechelen en Antwerpen.

JCI is een wereldwijde organisatie van jonge professionals tussen de 18 en 40 die werkt rond 4 pijlers: Business, Individualisme, Gemeenschap en Internationalisme. Je werkt samen met andere mensen en zo creëer je skills/ervaring om toe te passen in jouw privé-en professioneel leven.

Elke afdelingen organiseert maandelijkse bijeenkomsten, projecten events en opleidingen. Het doel van het district is om de lokale afdelingen te ondersteunen waar nodig en zelf events / projecten te organiseren.

Ze brengen we elke Jaycee samen en is er een manier om ook nieuwe, externe personen te betrekken bij JCI.

www.facebook.com/pg/JCIDistrictAntwerpen