De rente op een spaarrekening staat historisch laag, steeds meer mensen zoeken naar alternatieven. Een kapitaaltje opbouwen is natuurlijk altijd prettig, maar waar begin je en hoe zorg je dat je financiële avontuur niet afloopt met een kater?

Succesvol beleggen betekent risico's inschatten en spreiden, en kansen en risico's tegen elkaar afwegen. En daar is meer kennis voor nodig dan lef. Die kennis doe je op tijdens de cursus Beleggen voor iedereen bij HIK Volwassenenonderwijs.

Na afloop van de cursus ben je op de hoogte van de vele opportuniteiten en risico's die de geld- en kapitaalmarkten inhouden. We beginnen met de basis... dus iedereen is welkom!

Financiële lezingen

Tijdens het schooljaar organiseert CVO HIK ook een reeks financiële lezingen. Hier kan je telkens komen luisteren naar toonaangevende stemmen uit de financiële en economische wereld.

Beleggingsclub

Cursisten van de cursus Beleggen voor iedereen kunnen optioneel deelnemen aan een beleggingsgroep die maandelijks een beperkt bedrag samenlegt om daarmee effectief te gaan beleggen. In de cursus leer je uiteraard hoe zo'n 'beleggingsclub' praktisch wordt georganiseerd.