'Elaisa Energetic Wellness & Fashion Point willen hun respect en solidariteit tonen aan alle artsen en verpleegkundigen in België en regio', zeggen Patricia en Jean-Luc Kumpen uit Dilsen-Stokkem Limburg. 

'We willen vandaag een positieve pandemie beginnen. We geloven dat de hulpverleners over heel de wereld een ontzettend hoge vorm van dienstbaarheid en liefde kennen voor hun medemensen. 

Ze leven continu onder stress en hebben na de crisis eens te meer behoefte aan innerlijke rust, momenten van zen.

Daarom dat we allen, ieder op zijn manier, zorg dienen te dragen voor elkaar door een gebaar of een ondersteunend woord.'

10.000 dag-entrees Elaisa voor artsen en verpleegkundigen 

'Ook wij wensen onze bijdrage te leveren en nodigen daarom 10.000 artsen en verpleegkundigen van alle ziekenhuizen uit die rechtstreeks betrokken zijn met het bestrijden van het coronavirus Covid-19, om een dag te komen genieten in Elaisa Energetic Wellness.

Elaisa biedt samen met de prachtige natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen de mogelijkheid om te ontspannen en om de innerlijke rust terug in balans te brengen, zeker na deze zeer intense periode.

De aarde, lucht, water en de dieren,... kennen geen grenzen, het coronavirus kent geen grenzen, ook wij persoonlijk zien de wereld als één geheel.

Uit solidariteit schenken wij 5.000 gratis dag-entrees voor artsen en verpleegkundigen van de Belgische ziekenhuizen, en 5.000 gratis dag-entrees van Elaisa Wellness voor alle artsen en verpleegkundigen uit andere landen.

Deze uiting van solidariteit is mede tot stand kunnen komen door de samenwerking van Elaisa Energetic Wellness & Fashion Point.

Inschrijven kan via website www.elaisawellness.com vanaf 30 april.  Welkom.'  (gv)

Op de foto : Igor Philtjens, gedeputeerde provincie Limburg, Vlaams Minister Lydia Peeters, en de Elaisa zaakvoerders Patricia Franssen en Jean-Luc Kumpen bij de opening van Elaisa in september 2019 / Nnieuws archief Guy Verellen.