Vandaag vierde Jeanne Vos haar 100e verjaardag. Jeanne woont momenteel in woonzorgcentrum Hemelrijck. Daar werd ze op deze mooie dag in de bloemetjes gezet.

De medewerkers versierden de tuin zodat Jeanne er vanuit haar kamer van kon genieten. Ze mocht ook zelf haar menu kiezen, wat geen gemakkelijke keuze was. Je wordt natuurlijk niet elke dag 100, dat vraagt om leuke extraatjes.

Jeanne is een fiere dame. 'Ondanks het gebrek aan kappers, hebben de medewerkers gezorgd voor een mooie haarcoupe vandaag', lacht Jeanne. 'Ik keek er enorm naar uit vandaag die verjaardag. 't Is wel iets apart 100 jaar. Ik heb een heelmooi leven gehad. Niet te veel snoepen, is de boodschap.'

Een 'raamfeestje'

Jeanne mocht net na de middag enkele familieleden ontvangen aan het raam, met voldoende onderlinge afstand. De medewerkers vroegen een accordeonist om voor Jeanne muziek te komen spelen.

Jeanne houdt heel erg van klassiekere muziek en de muzikant speelde een aangepast programma voor haar. Na dit 'feestje' mocht Jeanne in primeur het eerste bezoek ontvangen in het woonzorgcentrum, haar dochter. Dit was voor Jeanne een grote verrassing.

Speech en cadeautjes

De directie van Hemelrijck hield tenslotte een speech voor Jeanne en een aantal familieleden bij een glaasje cava. Jeanne kreeg ook leuke cadeautjes zoals een boeketje bloemen, lekkere pralines en een gepersonaliseerd taartje. Proficiat Jeanne!