Jelena Cecelja (28) uit Putrand is een opvallende kandidate bij GiB (plaats 5). Ze siert de Gib-lijst naast de bekende rotten in het politieke vak : o.a. Ulrik Anthonis en Martine Taelman.

'De aanleg van een nieuw multifunctioneel sportpleintje aan de sporthal in Bouwel met een Finse looppiste, daar ga ik voor', zegt Jelena Cecelja. 'Ook organiseren we een dag van de verenigingen met daarna een dorpsfeest.

Ik ben een jonge, enthousiaste en gemotiveerde advocate met een sportieve aanleg, als specialiteiten familierecht en contractenrecht.  Ik meen dat de combinatie van mijn positieve ingesteldheid, mijn motivatie en mijn liefde voor onze gemeente mij een goede kandidaat maken om de belangen te behartigen van de mensen die er wonen.

Onze gemeente heeft echt nood aan een frisse blik, die ik voor 100 % terugvind in onze partij. Ik zou graag onze gemeente in beweging willen zetten door mensen meer samen te brengen op aangename ontmoetingsplaatsen.

Op de info-dag moeten alle sportverenigingen de kans krijgen om aan de lokale jeugd hun sport te laten uitproberen en hun werking uit te leggen. Zo kunnen kinderen een betere keuze maken.

Door mijn persoonlijke passie voor sport zal ik mij ten volle inzetten om mogelijkheden voor sport en beweging zo veel mogelijk te ondersteunen en te faciliteren. Sport moet ten volle gepromoot kunnen worden', besluit Jelena Cecelja. (ad)

Jelena Cecelja - 5e plaats - lijst Gib.